Könyvjelzők

Silent Hunter 5

Alternatív nevek: Silent Hunter 5

Rendszerkövetelmények:

Processzor: Intel Core 2 Duo 3. 0G GHz

RAM: 2GB

Videó: 256 MB

Lemezterület: 10 GB

Silent Hunter 5 - szimulátor tengeri csatát, ahol a játékos megkapja a lehetőséget, hogy úgy érzi, a kapitány víz alatti harci hajó. Az ötödik rész a híres sorozat, szinkronizált Silent Hunter 5 híres, mint elődje, a három fő összetevője - a jelenléte teljesen helyreáll alapján reális minták a német tengeralattjáró flotta, a legszélesebb skála a cselekvés, valamint a teljes súlyát geypleya rejlő egyetlen igazi szimulátor. Game Silent Hunter 5 figyelembe veszi az összes lehetséges tényezőt, amelyek szükségesek kapitány a tengeralattjáró a második világháború alatt. Az idő nagy részében fogja tölteni a szkennelés víz alatti mélységben keresni a potenciális ellenség, és próbálja meg a hadihajók az ellenséges flotta, így gyors torpedó támadás, hogy azt az alján.

Séta a rekeszek

Játék Silent Hunter 5 lehetősége van arra, hogy személyesen tartsa be a tevékenységét a legénység. Ez a lehetőség nem állt rendelkezésre, kezdve a harmadik rész azonban nem minden sarkából a tengeralattjáró volt megtekinthető. Most már a szerepe a kapitány tud járni magát a rekeszek a hajó, és maguk a morál a legénység, mert felkészült a közelgő támadást, ha nincs fáradtság vagy elégedetlenség. Game Silent Hunter 5 lehetővé teszi, hogy még kicsi ahhoz, hogy tartsa párbeszédek csapat tagjai, ahol meg lehet tanulni egy könnyű beszélgetés az egészségre felesége hajósok, leveleket szeretett, és így stb De ez nem egy szórakoztató legfontosabb a játék, és az egész hajót is át a torpedó szobába, hogy a farok lehet egy pár percig, és a témák kommunikáció a matrózok és a tisztek gyorsan elkezdik zavarni, így a hangsúly áll közvetlenül a menedzsment a hajót, és az általa végzett parancs Fleet problémákat.

Koherenciája

A Silent Hunter 5 fog jelentős szerepet játszanak nemcsak kapcsolatokat a csapaton belül, hanem a személyes tulajdonságok az egyes személyzet tagjai. Silent Hunter 5 játék megadja a lehetőséget, hogy megrendeléseket közvetlenül minden egyes tagja a csapatnak, hanem megtekintheti a lista egy speciális erősségeit az egyes tisztek és a férfiak. A tengerészek torpedó rekesz fogja terhelni gyorsabban, gyorsabban végre manővereket mechanika és akusztika nagyobb távolságra képes azonosítani a potenciális célpont. A fejlesztés a következő funkciók kell, hogy speciális szemüveget, amely Silent Hunter 5 kapnak a sikeres feladataik végrehajtása során a kapitány a cselekvés és a feladatok végrehajtása a misszió.

Plot

Tárgy kampány kezdődik az Ön számára 1939 szeptemberében, egy nap kezdete után a második világháború. A főhős a történet lesz, hadnagy Oscar Entvikler. Első küldetés a játék lesz az Ön számára a prológus, a képzés és a történet az első napon a háború a nagy víz alatti összecsapás. Ezután vársz Súlyos harcok hétköznap a tengeralattjáró kapitánya a német haditengerészet, ahol végre harci járőrök, támadni konvojok berendezések, ellenállnak tengeralattjárók szövetségesek. A sokféle játék beállításait, ahol csatlakozni magát számos ellenőrzési lehetőségek, fordítása a kézi automata üzemmódba.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more