Könyvjelzők

Silkroad Online

Alternatív nevek: Silk Road Online

Között jelentik, hogy az online multiplayer szerepjáték játék, hogy elviszi vissza a napokat az ősi Kínában, a Közel-Keleten és Európában. Ez Silkroad Online játék, ahol a Nagy Selyemút egy összekötő web világa közötti Ázsiában és Európában. Megvan az esély, hogy a kalandok hozzájárulnak kacskaringó Silk Road.

Online játék Silkroad igényel töltse le és telepítse a játékot a számítógépen. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. A fő játék honlapján, töltse le a játékot letöltő (3. 2 megabyte)

2.. Ezután futtassa a letöltött fájlt, és nyissa meg a Game Center.

3. Ott, válassza a "My Games", ahol meg lehet kezdeni letölteni a játékot Silkroad.

4.. Ezután futtassa a letöltött fájl letöltési tölteni telepíteni a játékot. Amikor elindítja a játékot, akkor automatikusan csatlakozik a játék szerver.

Annak érdekében, hogy belevetette magát a világ kaland Silkroad játszanak benne, a számítógép meg kell felelniük az alábbi minimális követelményeknek:

Processzor: Pentium 3 800 MHz-es vagy gyorsabb

Memória: 256 MB

Videó szint: GeForce2 vagy ATI 9000

Hang: DirectX 9 kompatibilis. 0C térkép

Merevlemez: 4 GB vagy több

Operációs rendszer: Windows 98, ME, 2000, XP, Vista.

Ezután meg kell átadni Silkroad egyszerű regisztráció

1. A "regisztráció" a fő játék oldalon megadhatja, hogy milyen típusú a karakter (kereskedő, vadász, vagy tolvaj)

2.. Írja be az új felhasználónevet (a nevet, hogy tanulni fog a játék szerver)

3. Új jelszó megerősítése. Adnia egy titkos kérdést (az anyja neve, stb ) És a válasz az esetre, ha elfelejtené a jelszavát.

4.. E-mail

Következő, meg kell erősítenie, hogy elfogadja a játékszabályokat. Mindezek az adatok kerülnek elküldésre lajstromozás iránti kérelmet. Egy idő után a visszaigazoló e-mail tartalmaz egy linket a profilt a játékban, akkor feltételezhetjük, hogy a regisztráció a játékban Silkroad befejeződött.

Jelenleg Silkroad Online játék tartalmaz 2 futam: európai és kínai.

Európai versenyen. A játékot Silkroad Online európai versenyen is a hat karakterosztály: harcos, mágus, varázsló, bárd, a pap és a rabló. Minden osztály egyedi és különleges funkciók a játékban. Európai faj teljesen összpontosít a játékban csoportja, amely kompenzálja az egyes játékosok gyengeség. Minden osztály A csoport saját feladata, hogy megfeleljen a képességeit.

Kínai versenyen.

Kínai verseny nem zárja ki az egyes útvonalak és felfegyverkezve a különböző fegyverek: kard, íj, dárda. Fejlesztése jártasság egy adott fegyver lehetővé teszi a játékos, hogy kombinálni más fajok, valamint nyomon követi az egyedülálló ág. Játszik, mint a karakter a kínai verseny, akkor fejleszteni a karaktered egyedül, segítség nélkül a csoport.

Silk Road Online játék rendszeresen frissítik, és a Silkroad Online világ változik. Így talán az új fajok, karakterek és osztályok.

Mint már említettük, a regisztráció során, akkor válasszon egy szakmát

, Amelyre felkérik, hogy játszanak előkészítésében Silkroad 20. szint. Hárman közülük: Merchant, Hunter, Rogue.

Merchant. A játék az online Silkroad kereskedők után kapok 20. szint fejét, hogy a Guild kereskedők. Összefogás a céh aliast hoz létre, és új ruhát kereskedő. Ezt követően a kölcsön szervezési kérdések: Keres kamion, hozzon létre egy csoportot a többi kereskedők és a vadászok, hogy jobban védjék a karaván, a vásárlást és a meghajtó, hogy más városokban alku-vadászat.

Hunter. Hunter feladata, hogy megvédje a karavánok a támadó banditák és szörnyek. Ehhez kap egy százalékát értékesítési kereskedők. Akkor válhat egy vadász után kapok szint 20, csatlakozott a Hunter Guild és a szervezett csoportok (lakókocsi), a kereskedők és a többi vadász.

Rogue. A csatlakozás után a szövetségi szinten 20 Outlaw kelsz fel, hogy az út a kaland, ahol a túlélés annyit kell tennie, fosztogatások elhaladó karavánok létre a banda más tolvajok. Kell vigyázni a vadászok, akik kapnak jutalmat a fejed.

Silkroad online játék (Silk Road) - létrehozását, a koreai vállalat Joymax, amelynek köszönhetően a külső szépség és az interaktivitás, a világ majd törölje az orrát, sok online játék az azonos műfaj. Tudod teremt egy karakter egyénileg, függetlenül a játék. Csak az számít, a játék környezet és a megoldásokat. Regisztráció Silkroad merítsük meg a világ utazás az ókori világ metropoliszokban (Bagdad, Konstantinápoly, Damaszkusz), valamint egyéb példátlan varázslatos város. Ez a világ a kaland a játékosok, akik utaznak szerte Ázsiában, Amerikában és Európában. Join őket!

Kalandok a világ Selyemút Online vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more