Könyvjelzők

SimAgri

Alternatív nevek: SimAgri

SimAgri Game egy online szimulátor és az egyik játék a gazdaság. Ebben a játékban van, hogy dolgozzon a gazdaság, gondoskodás különböző kultúrák.

A játékban SimAgri regisztráció nagyon egyszerű. Annak érdekében, hogy regisztrálják magukat a játékban SimAgri be kell bizonyítani a következő:

1) Adja meg a felhasználónevet és a jelszót.

2) Adja meg email címét, és a szerver, amelyen szeretne játszani.

Játék SimAgri akkor kiválaszthat egy a számos tevékenységek, amelyek a mezőgazdasággal kapcsolatos

- Válogatás: választhat egy a számos fajokat és fajtákat. Szarvasmarha, sertés, kecske, juh, nyúl, csirke, gyöngytyúk, American Buffalo, amelyben meg kell, hogy vigyázzon minden nap.

- Növekvő: Ön dönt, hogy növekszik a búza, kukorica, cukorrépa, szója és így tovább. És azt is, például, akkor próbáljon meg egy gyümölcsösben almafa.

- FWF: FWF jelent agrofirmovye munkát. Kínálnak szolgáltatásokat egyéb mezőgazdasági tevékenységek gazdák, mint a vetés, szántás, műtrágyázás és így tovább.

- Közlekedés: Akkor válhat egy fuvarozó a vállalkozó. Meg fogja irányítani a teherautó, vagy más közlekedési eszközzel.

- Dealer Mezőgazdaság: Mezőgazdasági gépek eladni más mezőgazdasági termelőknek. Vásárlás, eladás, javítás, felszerelés kölcsönzése.

- Állattenyésztés Center: Lesz végrehajtásáért felelős a mesterséges megtermékenyítés más gazdaságokba. Meg kell találni a legjobb tenyészállatok, sperma mintát megtermékenyít szarvasmarha.

- Mezőgazdasági Szövetkezet: Te irányítod a mezőgazdasági szövetkezet, mely a föld más mezőgazdasági termelőknek szerződés alapján vásárolni és eladni az élelmiszer-és növénytermesztés együttműködés révén.

Begin SimAgri Játszunk a következő:

1. Először meg kell fizetnünk Simagri. Előfizetés ingyenes és kevesebb, mint egy pár percig. Ha regisztrálsz, akkor kezdj el játszani azonnal.

Ha már bejelentkezett, az első lépés az, hogy válassza ki a hely, ahol felállítja majd a gazdaság. Ehhez válassza ki a régiót, majd a tanszék / tartományban.

Lehet vásárolni házak, haszonállatok, gépek, föld, stb És akkor elkezdik kezelni a gazdaság.

Ön is vesz egy speciális Simpass, amely megadja az előnyöket és új lehetőségeket, amelyek optimalizálják a virtuális farmon.

Ön leiratkozhat bármikor. Fiókja leáll, és minden adat elvész. Ezen felül, ha a fejlesztők a játék talál megtévesztés, több fiók, a fiók törlésre kerül, függetlenül attól, hogy van Simpass vagy sem.

SimAgri online játék elve alapján, valamint az összes többi gazdaságban. Meg kell venni az állatok és a növények, az őket gondozó, a betakarítás, és a nyereséget.

Bejelentkezés SimAgri a játék ingyenes, javítja a birtokában, játék tisztességes, és gyere nyerni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more