Könyvjelzők

SimCity 4

Alternatív nevek: SimCity 4

Processzor: Pentium III 600

RAM: 128 MB

Videokártya: Direct3D 7

SimCity 4 - népszerű városrendezési szimulátor, ami lett a negyedik az egyik legmaradandóbb stratégiai sorozatok a számítógépes piacon. SimCity 4 játékok széles listát a lehetőségeket, ahol a játékos rendelkezésre áll terraforming, hogy hozzon létre egy kényelmes platform az épület a város, vagy az egyedülálló táj, amely megkülönbözteti a várost az összes többi. A SimCity 4, akkor ossza el a város speciális szakaszok és formája területek - lakott területen, irodaházak, ipari területek és a szociális biztonságot, a szállítás és a közüzemi rendszer, a lakosok a város.

Game Modes

Az előző részletben a sorozat játék SimCity 4 kínálnak különböző átviteli módok, vannak közös vonásaik, de nagyon eltérő listája. Az egész játék a SimCity 4 oszlik három fő szakaszra - isten mód, mód polgármester és a SIM-módban. A SimCity 4 god mód lehetővé teszi, hogy módosítsa terep terület, ahol majd építeni a várost, a hegyek, és hasonlítsa össze egyenes erdei vissza, és hagyja, hogy engedje le a folyón. Miután alkotó a helyszínen a nagyváros és a település határait a szomszédokkal, akkor képes lesz arra, hogy kezdje építési mód a polgármester. Bármikor Simcity játék lehetővé teszi, hogy sétálni a városban, mint az egyes polgár, ami kell, hogy hozzon létre egy karaktert, a sim, hogy élni fog a városban, és élvezze minden előnyét, amit létrehozott.

Épületek Simcity

A választott játékos van egy széles listát az épületek különböző korok és építészeti stílusok, és egy igazi műértő Találsz itt és az art deco és a neoromán stílusban, és még az amerikai kézműves stílusban. Ezen kívül, itt található számos híres épület a nagy város a világon, mint a San Francisco vagy Los Angeles. Mindegyikük lenyűgöző pontossággal háromdimenziós modellek, melyek az első használat háromdimenziós grafika játék a sorozat. Grafikus rendszer lehetővé teszi a szerkezet a lehető legközelebb, hogy növelje a város és nem tartják őket nagy részletességgel, és erre lehetőség lesz nem csak nappal, de éjszaka, amikor a megjelenését a város tele csillogó fények és reklámtáblák, hogy fog kinézni tényleg leírhatatlan. Mindez a vizuális sokfélesége telített légkörben a nagyváros egészíti csoda, hogy pontosan illeszkedik a zene és a hang sávok, ahol a nyugodt és pihentető zenét fogja hallani a hangokat az életed metropolisz.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more