Könyvjelzők

A Napbirodalom bűnei 2

Alternatív nevek:

Sins of a Solar Empire 2 valós idejű űrstratégiai játék. A játékosok jó minőségű grafikát, kiváló hangkíséretet és sok érdekes küldetést találnak a játékban.

A játék minden bonyodalmának megértése nehéz lesz képzés nélkül, de a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy a játékot egyértelmű utasításokkal látják el, amelyek segítenek a kezdőknek.

A Sins of a Solar Empire 2 játékához nehéz időkben kell kezdenie. A galaxisban háború folyik több faj képviselői között:

  • Vasari a legkétségbeesettebb harcos a csatatéren
  • TEC minden játéknapon egyre erősebb
  • Első megjelenése a csalásban és a bosszúvágyban

Egy ilyen nagy konfliktus az egész teret a pusztulás szélére sodorhatja.

Mindegyik fajnak megvan a maga egyedi vezetési stílusa és saját harci egységei. Még a gazdaság is nagyon más. Ezért minden bizonnyal érdekes lesz számodra, ha többször végignézed a játékot, és három különböző történetet láthatsz, amelyek döntője csak rajtad múlik.

A játék során egyedülálló élményben lesz részed egy gigantikus űrbirodalom kezelésében. Ebben a struktúrában a felelősségek egyértelműen elkülönülnek. A császárok meghatározzák a fejlődés útját és felvázolják az új bolygók gyarmatosításának terveit. A harcparancsnokok a védekezést és a támadást irányítják, és meghatározzák a támadás célpontjait. Természetesen mindketten engedelmeskednek neked. Ezenkívül vegyen részt erőforrás-kitermelésben és új csillagrendszerek feltárásában hasznos dolgok után kutatva. Kezelje a csatákat valós időben. A játék sikeresen ötvözi a valós idejű stratégiát és a 4D stratégiát.

Fedezzen fel olyan új technológiákat, amelyek számos korábban elérhetetlen lehetőséget nyitnak meg az Ön számára.Építsen még több bevehetetlen védelmi szerkezetet.

Hozzon létre egy legyőzhetetlen hajóflottát, amely több ezer egységből áll. Irányítsd őket galaktikus léptékű csaták során az új, 64 bites többmagos motornak köszönhetően.

A játékos lehetőségei gyakorlatilag korlátlanok, válassza ki, kivel szövetséges, és kivel harcol. A játék új részében számos olyan játéktaktika és stratégiai lehetőség került be, amelyek a játékos rendelkezésére állnak.

Játszhatsz az általad választott helyi kampányok egyikében, vagy harcolhatsz valódi ellenfelek ellen online. Session legfeljebb 10 játékossal támogatott, amelyek mindegyike a földkerekség más-más részén található. Az online játékhoz stabil internetkapcsolat szükséges.

Azokról is gondoskodtunk, akik kedvük szerint módosítani szeretnék a játékot, vagy saját kampányt szeretnének létrehozni. Vannak kényelmes eszközök a módosítások létrehozásához. Akár párbeszédet is írhat, és beépítheti a játékba, vagy tetszés szerint módosíthatja az egyensúlyt.

Ha szereted az űrstratégiát, légy óvatos játék közben. Könnyű elragadtatni magát, és a tervezettnél sokkal több időt tölt el a játékban. Ez tökéletesen mutatja, milyen érdekes ez a játék.

A

Sins of a Solar Empire 2 ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a hivatalos webhelyen vagy a Steam portálon.

Telepítse a játékot most, és kezdje meg a galaxis meghódítását!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more