Könyvjelzők

Saga

Alternatív nevek: Saga

Kezdjük a játékot Legend online, meg kell az alábbi követelményeknek:

· Browser támogatásával keretek és a JavaScript,

· Ajánlott böngésző ez a játék a Microsoft Internet Explorer 6. 0 vagy magasabb. Az Opera böngésző nem ajánlott, mivel esetleges hibás kijelző bármilyen utalás, nem megfelelő működése bizonyos gyorsgombok;

· Minimális képernyő felbontás - 800x600, ajánlott - 1024x768 .

Annak érdekében, hogy kezdj el játszani Legend, meg kell, hogy töltse ki a regisztrációs űrlapot. Csatlakozz legenda több olyan példány:

1. Adja meg a nevét, a karakter,

2.. Invent jelszót. Próbáljon meg egy bonyolult jelszót, így senki sem, kivéve, hogy nem hiszem,

3. Kiválasztása verseny jellegű,

4.. Válassza ki a szex a karaktert.

Magyarázat online játék által lakott különböző fajok, amelyek mindegyikének megvan a maga előnye. A Legend online lehet tagja lesz az egyik versenyen nyújtott

· Az emberek,

· Elves,

· Törpék,

· Hobbitok,

· Törpék.

Az emberek a legsokoldalúbb versenyt. Ők is hajlandók bármilyen tevékenység. A jellege ezen a versenyen nagyon vendégszerető, de soha ne veszítse el éberségét. Az emberek könnyen képzett bármilyen fegyver képességek, de kiemelkedő eredményeket a harcművészetek nem tudja elérni. Ezek benyújtani a hegyekben vagy a síkság közelében, folyók és tavak.

Elves nagyon szép faj - látszólag tökéletes. Ezek a bölcs, jól beszélnek mágikus képességeit. A fegyverek, kivéve a mágikus kardot, és inkább a hagymát. Tündék képzett és jól képzett, barátságos.

Manók - a satnya versenyt. Élnek a hegyekben, vagy az erdőben. Gnómok kreatív és rendelkeznek a magas szintű varázslat. Ez a verseny jellemzői a hihetetlen szeretet az arany és ékszereket. Nagyon jó természetű, de nem barátságos.

Hobbitok és a törpék a kis termetű, így a ravasz és fürge. Van egy éles szaglás és a hallás. Cipő nem kopott, károsítja a lábuk védi bozontos szőr. Ez a verseny, főleg a mezőgazdaságban dolgozók.

Érdekes játszani Legend tagja faj törpék. Törpék is növeli a kis, zömök és hihetetlenül erős és szívós. A fő élőhely - a hegyek és a földalatti barlangok. A fő tevékenység a kitermelés a drágakövek és ásványi anyagok. Továbbá, törpék szakosodott gyártó kiváló minőségű fegyvereket.

Magyarázat Az online regisztráció befejeződött, akkor válasszon egy karakterosztály. Online játék Legend széles választékát kínálja

1. Titan - fejlett erő,

2.. Assassin - kifejlesztett ügyesség,

3. Warrior - fejlesztett erő és gyorsaság,

4.. Archmage - fejlett intellektust,

5. Ördögűző - kifejlesztett bölcsesség

6. Wizard - kifejlesztett intelligenciát és bölcsességet.

Legend - online játék, ami történik által lakott területeken, vérszomjas és hihetetlenül félelmetes lények. Itt magic - szerves része az életnek. Meg kell harcolni a sok szörnyek, hogy adja át a hatalmas mennyiségű izgalmas küldetések, akkor lépjenek szövetségre, és elfog ellenség vár. Játssz Legend - majd vesz egy sok új barátot, aki segít a játék során.

Magyarázat online - ez több százezer játék területek és játék települések, ahol akkor látogasson el közben küldetéseket. Sok munkahely veszélyes, mert harcol ellenfelek súlyos sérülést okozhat. Ezért ez a játék nagyon sok módon, hogy lehetővé teszik, hogy visszaállítsa az egészségét a karakter. Természetesen, az egészségre a hős visszanyeri maga, de ez nagyon lassú. És nem is kell várni, akkor a gyors módja. Warriors és varázslók, míg az edzőteremben, használja a tavasz, hogy meggyógyul. Különleges ételek és italok, amelyeket értékesített kiskereskedelmi üzletek és vendéglők, beszedik az egészség. Nem kell pénzt költeni, akkor energiát nyerni a rugók, szentélyek és egyéb forrásokból.

Játszható online játék Legend nagyon érdekes. Vegyél részt a játékban Legend ad lehetőséget arra, hogy belevetette magát a varázslatos világban a mágia. Van egy jó ideje, és elvonja a szürke a mindennapi élet, felfedezni a hatalmas kiterjedésű a játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more