Könyvjelzők

Skyburg

Alternatív nevek: Skayburg

Skyburg egy új szó a virtuális játék világához

orosz orosz cég Awesomatic Games még mindig új az MMORPG játékok létrehozásában, de már szerzett olyan rajongókat, akik szerették a Skyburg játékot. Ez egy stílusos, karizmatikus termék a gőz-punk stílusában, amelyben a legfontosabb közlekedési eszköz a léghajó, és a tudósok pszichotróp képességekkel rendelkező szamarakkal kísérleteznek.

Mielőtt megnyitná a világot repülő városokkal, mutánsokkal és zombikkal, apokalipszis után, de nem komor atmoszférában, hanem humorral és rajzfilm stílusú rajzolt képregényekkel.

játékos várja az erős ellenfeleket, hihetetlen veszélyeket, és legyőzni őket, szüksége van saját flottájára. A törékeny lányok, szikla gitárosok, korcsolyázók, kerékpárosok jönnek ki a csatatéren nehéz botokkal, nunchukkal, ágyúkkal. Várakozás az Ön számára:

 • Csaták
 • Torgovlya
 • Rendszeres kirándulások a város határain kívül
 • Podarki
 • Kvesty
 • Kitermelés és egyéb feladatok

Nos, mi az erőd?

Öntől függ, hogy áthaladhat-e a Halál-tóon, szörnyű zombikkal teli, és elkerülje a halált. Ha Skyburg városában az ellenfelek erővel egyenlőek, akkor azon kívül a legmagasabb szerencsét és életet kell megtenni ahhoz, hogy bármilyen gonosz szellem hőjét állítsák be.

Minden részlet megszerzéséhez fontos: hány katonát bérelnek, hogyan helyezik el a helyszínre, milyen készségek használhatók. A Skyburgban való játékhoz nem kell betartanod a telek által kialakított magatartást. Minden lépés az Ön döntése. Még akkor is, ha konkrét feladatot kell elvégeznie, csak akkor dönthet, hogyan kell ezt végrehajtania. A csata után részletesebben nézd meg, milyen veszteségeket szenvedett el az ellenség, mit is vagy, és azonnal megtudhatod a trófeákat. De mivel az ellenfeleid valódi játékosok lesznek, lesz egy Skyburg regisztráció, amely Skyburg mennyei városának lakójává válik.

Válasszon védelmi pontokat és terjesszen ki egységeket a csatatéren: szamarak, szikla gitárosok, propellerekkel ellátott televíziós robotok, zselé és három szemű lények és mások. Amikor a csata kezdetének jelét adjuk, már nem tudod irányítani a karaktereket, és nem változtathatsz valamit. Függetlenül fognak működni, és csak a helyzetet figyelik, nem tud semmit megváltoztatni, még akkor is, ha saját hibáját látja az erők összehangolásában.

égi élet

pénzneme

Arany tartalék nélkül nehéz lesz ellenállni az ellenfeleknek, és az egyik fontos pont, amit követni kell, hogy zsemlét szerezzen. Minden nap megy a játékba, és minden alkalommal növeli a bónuszt. Ha a fiók első napja 250 egységre esik, akkor az összeg növekedni fog: 500, 1100 Bónuszok is lesznek a csaták győzelméért, de hol tölthetem el őket? A léghajó továbbfejlesztésével valódi háborús szörnyeteg lesz. Hasznos mindenféle különleges képesség megvásárlása, például:

 • gyógyító erő a saját osztag gyógyítására
 • Powerful air strike
 • Minimális vagy maximális támadás
 • Energiyu
 • Kiegészítő Life

I pár szép szó

A

Skyburg iPlayer úgy van kialakítva, hogy a számítógépen kívül, táblagépeken és mobiltelefonokon is lejátszható. A fejlesztők továbbra is kijavítják a hibákat, folyamatosan fejlesztik a terméket és dolgoznak a jövőben. Ez eltarthat egy kis időt, és a böngésző stratégiája új karakterekkel és funkciókkal bővül. De most már csak gyönyörű. Az is szép, hogy nem kell hosszú ideig megértenie a funkciókat és a menedzsmentet, regisztrálnia, be kell mennie és játszania kell az Ön örömére. És van valami, amit megkaphat az öröm: szép grafika, eredeti stílus, különböző akciók, lenyűgöző humor.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more