Könyvjelzők

Sky Knights

Alternatív nevek: Sky Knights

Játék Sky Knights - multiplayer arcade játék, ami a repülés szimuláció. A projektnek köszönhetően, üljön élén a modell bármely légi jármű a XX században, az égre, és indítsa el a meleg levegő csaták. Lesz egy hatalmas trópusi szigetcsoport, és a fő feladat elétek, majd egyre dominancia ezeken a hatalmas területeket. Minden egyes csata hozza az új szemüveget, és a hírnevét, amely lehetővé teszi, hogy tanulmányozzák az új készségek és technológiai kutatások. Azon dolgozunk, hogy javítsák saját repülőgép használó modulok becsületesen szerzett, és akkor biztosan lesz képes elérni az összes célokat! Az új technológiák - a fő eszköz, hogy növelje harci hatékonyságot. Tehát, ha nem lesz lusta, hogy mindent megtenni, hogy jó hírnév, az esélyét növeli arányosan a növekedést. Gyerünk! A siker a kezedben van!

Sky Knights check - az első lépés egy izgalmas kaland. Ne felejtse el kitölteni a néhány területen, mint például a nevét, a megfelelő formában a pilot, e-mail címét és jelszavát, majd jelölje be a megerősítését elfogadásának a felhasználói megállapodást, és lépni a második lépés. Regisztráció után letölti és telepíti a játék kliens. Amikor telepíti az ügyfél nem lesz probléma, ha a számítógép megfelel a következő paramétereket: OS Windows XP/Vista/7/MacOS; processzor Pentium IV 1,8 GHz (vagy azzal egyenértékű AMD) videokártya 128 MB, DirectX 9 eszköz. 0C; kompatibilis hangkártya DirectX; lemezterület 550 MB és 512 MB RAM-mal. Annak érdekében, hogy elkerüljék a fékezés során, hogy a Sky Knights fog játszani, szüksége lesz internetkapcsolatra 128 Kbps vagy magasabb. Ha fut a kliens, és találja magát egy csodálatos játék világában, hogy a választás a meglévő nemzetek és képes lesz arra, hogy menjen be az első harcot.

A harcrendszer az ilyen típusú csaták: harc képzés (lehetőséget, hogy megtanulják, hogy harcolni, hogy megpróbálja a saját erő), harcolni más játékosokkal (csata a csapatok a játékosok, ami végül is megnyeri az egyiket), a csata a botok (és számos izgalmas feladatok, amelyeket végre a játék során). Játék Ritsari ég dinamikus, mozgalmas, tele örök aggodalmait. Szóval mi a pihentető szóba sem jöhet! Azonban, ha még nem kezdett pánikba esni, azt gondolva, hogy a között, csaták és a szellem lefordítja egyszer, azt jelenti, hogy minden nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik első pillantásra. Minden játékos a Sky Knights lesz személyes hangár. Ez volt a hangárban pihen járatok között betegségre. Itt élvezheti olyan kellemes dolog, mint repülőgép-módosítást. Megy a hangolás menüt, akkor kap valamennyi légijármű-karbantartási. Így jön ki a hangárból a következő harcban megújult, erősebb, és így nagy esélye van a győzelemre.

Is játszik Sky Knights fogja keresni a címet. Osztályzatok kapnak a tényt, hogy te vagy az igazi játékosok valóra repülőgépek. A több gólt hit, annál nagyobb a rangja. Tehát Norland végül lesz Flieger, majd Gauit-tizedes, őrmester, és így tovább, egészen tábornagy. Northwind a szokásos és a közönséges fordulatok a Lance, majd őrmester, őrmester, Leytinanta és nő és nő, a ranglétrán, amíg nem válik légi marsallok. A Sinpang megy felfelé a ranglétrán, kezdve a címmel Itte hikehey hamarosan emelkedik Haich Túra, kirándulás Nita Hayes, hogy valaha is eléri a csúcsot a hírnév és legyen Taisho. Ez a rendszer lehetővé teszi Sky Knights Online sokkal érdekesebb. Végül is, így megfelel a törekvések, hogy megmutassa másoknak, mit lehet elérni, és büszke a munkájuk gyümölcsét!

Között a rendelkezésre álló repülőgép találkozott az első soros harcos Norland (JI Uhu), az első sorozatgyártású repülőgép behúzható futómű Birodalom ("Mosquito"), az elsőszülött Borean repülőgép I-5, az egyik leghaladóbb biplanes Birodalom (I-5F) és az első Sinpanga sík (Ta-Ri). A tapasztalatok első kézből, hogy milyen érzés, hogy kezelje az egységet!

Van egy szép pillanat. A jelenlegi játék testreszabását karaktereket. Olyan vagy, mint a többi játékos lesz hozzáférése egy jó hírű szekrény, amely lehetővé teszi, hogy módosítsa a megjelenését a hős a kívánt módon. Röviden, a játék kapsz a sok kellemes pillanatot, bár a nagyobb tud fordítson időt, annál nagyobb lesz meghúzni! Legyen az elvárásait!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more