Könyvjelzők

Skyrama

Alternatív nevek: Skayrama

Skyrama Game Online - ingyenes reptéri szimulátor, ahol lesz a rendező a saját repülőtéren.

Játszani Skyrama, meg kell adnunk a rendszerkövetelmények:

Minimum:

• Operációs rendszer Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista,

• CPU Pentium © III 1,6 GHz vagy (Mac OSX) kompatibilis számítógép,

• Videó kártya 16 MB, 32 MB vagy nagyobb

• Memória 265 MB RAM, 512 MB RAM ajánlott;

• Flash Player Adobe / Macromedia Flash Player 9-es verzió. 115. 0,

• Internet Explorer 6-os verzió és a Firefox a második verzió.

Ajánlott:

• Operációs rendszer Windows XP SP3, Windows 7, Windows Vista,

• Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2 3GHz,

• Memória 2 GB vagy nagyobb

• grafikus kártya NVIDIA GeForce 8800 sorozat vagy ATI Radeon 4800, 512 MB.

Skyrama online játék nem igényel letölteni és telepíteni, akkor csak át Skyrama regisztráció. Csatlakozás a játék Skyrama a következő:

1. Adjon meg egy becenevet - a név, amit játszani.

2.. Írja be a jelszót, és ismételje meg.

3. Adja meg az e-mail.

4.. És fogadja el a feltételeit a felhasználói megállapodást, és lesz egy regisztrált játékos.

Ha regisztráció befejeződött Skyrama, felelős dolog - Ki kell építeni a saját repülőtéren!

Játszható online játék Skyrama nem csak érdekes, de még akkor is hasznos, mert itt zadeystvuete minden szervezési készség. Nincsenek korlátozások és korlátai a fejlesztés a repülőtér - ingyenes a fantáziád.

Meg kell építeni a szolgáltatást dobozok repülőgépek és terminálok az utasok. A Skyrama online egész elve alapján az együttműködés a játékosok között - képes lesz megszervezni járatok egymással, és kicserélni a termékeket. Repülőterek meghívott barátok és felkérte őket, hogy látogasson el a saját viszont a repülőtér, a legnagyobb közlekedési csomópont!

A játék sokféle repülőgép és a táj. Ön ízlése és dekoráció felszerelni dolgozzon ki egy tervezési, amely megadja a maximális egyéniség saját repülőtéren. Díszítő különböző repülőtéri épületek és színes tárgyak vonzza a figyelmet az új utasok.

A Skyrama határozottan szórakoztató játszani. Kezdetben, a reptér nagyon kicsi, és elég fejlett - nincs épület, nincs infrastruktúra, és csak egy kifutópálya. A játék során a fő cél az, hogy átalakítsuk azt egy hatalmas nemzetközi repülőtéren végző különböző feladatokat.

Már csak egy kifutópálya, biztosítania kell, hogy mindig is ingyenes. Éppen leszállt, azonnal el kell engedniük csík a többi függőben lévő partra. Leszállás után egy másik gép, kap egy kis díjat, amely később lehet befektetni megszerzése modern repülőgépek. Amint elég pénzt keresni, meg a boltban, ahol sok új repülőgép.

Is, kivéve: a játék megkeresett pénzt, lehetősége van arra, hogy használja a saját pénzét. Ehhez, akkor csak meg kell fordítani őket a játék. Így, akkor a pénz nem csak az építőiparban az új luxus épületek, hanem az építési parkolók és buszmegállók.

Ha befejezte építése szükséges épületek és zaasfaltiruete kifutópálya, meg kell találni a módját, hogy vonzza az utasokat. Az egyik ilyen módszer az építési ragyogó csodálatos épületek. A siker az utasok döntő szerepet játszanak, így minden lehetséges módon, hogy azokat a repülőtérre.

Játszható online játék Skyrama soha nem fog unatkozni - mindig sok a teendő: meg kell kielégíteni minden légijármű a vizsgálat lefolytatását, ellenőrzési és kirakása csomagok, előkészíti a gép a következő járat ...

Nagyon érdekes megfigyelni, személyes élet hősök - képes lesz arra, hogy megtudja, ki kezdte a következő új vezérlők és miért a pilóta összeveszett a vezető légiutas-kísérő.

Online játék Skayrama hogy szórakoztató, és a szabadidő kellemes eltöltéséhez. Csatlakozzanak a legtávolabbi kis sarkában a bolygó - menj fel az égre, és meghódítani az új magasságokba!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more