Könyvjelzők

Zavaros időkben

Alternatív nevek: Sötét középkor Világ

A zavaros időkben az interneten - egy multiplayer online szerepjáték játék.

Nehéz időkben Online játék nem igényel letöltést. Csak akkor kell, internet-hozzáférés és minimális rendszerkövetelmények - Szabad böngészőt.

A zavaros időkben A regisztráció egyszerű, és nem tart sokáig. Annak érdekében, hogy kezdj el játszani nehéz időkben meg kell regisztrálni

1. Meg kell adnia a nevét és vezetéknevét.

2.. Be kell írni az országot és a várost.

3. Ezen a ponton meg kell, hogy adja meg a nemek.

4.. Adja meg a számát ICQ.

5. Ezen a ponton meg kell adnia néhány jellemzők magadról.

6. Írja meg, ahol megismerkedtek a nehéz időkben online játék.

De nézd nehéz időkben a játék után a fenti adatokat még nincs vége. Ezután szükséged lesz:

1. Add nekünk a jelenlegi e-mail.

2.. Adja meg a születési dátumot.

3. Írja be a várost, ahol született.

4.. Gyere fel két kérdést, hogy be kell mutatni, hogy ebben a folyamatban a jelszó visszaszerzés, akkor is meg kell adni a választ. Próbáljon meg egy ilyen trükkös kérdésekre, hogy könnyen emlékszik rájuk, és mások közülük nem sejtette.

5. Ezen a ponton meg kell, hogy dolgozzon ki a karakter beceneve.

6. Adja meg a verseny a jövőben karakter.

7. Gondolj a jelszót.

Ha teljesíti az összes elemet nehéz időkben online regisztrációs és létrehozza az új karakter, akkor belevetette magát a varázslatos világában ez a játék.

A játékot online nehéz időkben lehet képviselője olyan versenyek, mint:

• orkok,

• Emberek,

• Elves.

Orcs - ügyetlen, de nagyon erős, így nem tartoznak a karját.

Az emberek - nem túl erős és agilis. Ezek a gyerekek a jó szerencsét, jó szerencsét mindig kíséri őket, árnyékolás ember a kardok ellenséget, és csinál csata kalapácsok sztrájk halálosan veszélyes.

Elves - örökké fiatal és gondtalan elvarázsolt erdő állattartók. Ezek nem olyan könnyű elkapni. Dance - a stílus a küzdelmet. Vannak esetek, amikor az ellenfél az utolsó lehelete a földre esik, és az elf harcos egy karcolás nélkül.

Nehéz időkben online játék, három féle szakma

• forrás;

• kereskedelem

• termelő.

Birtokában bármelyik szakma segít keresni játék pénz.

A játékot online nehéz időkben lehet, végző különböző feladatokat quest

• találkozik a barátaival, hogy megverte szörnyek elrabolták lányok,

• át mazes, gyűjtése különböző tárgyak,

• sztrájkolók verte szörnyek helyet.

Ha sikeresen befejezni ezt a küldetést, győződjön meg róla, kap egy bónusz formájában a tapasztalat, játszani, pénzt és energiát, hogy hasznos lesz az Ön számára a jövőben múló játék.

A játék három állapot skála harcos

• Egészség - szintjét mutatja az életed,

• fáradtság - befolyásolja a viselkedését a karakter a csatában. Minél több elfárad, annál kevésbé képes lesz arra, hogy kikerülje az ütéseket, és esik az ellenség,

• Manna - ezt a skálát számát mutatja áll az Ön rendelkezésére manna.

Zavaros időkben akkor játszani egy olyan világban, ahol minden karakter egy játékos él új életet, megtalálni a saját céljait és módon lehet elérni őket. Bármelyik utat is választod, mindig van valaki, aki mozog utadon, de biztos, hogy megfeleljen azoknak, akik ott lesznek a megfelelő pillanatban fedezi a hátad.

Gyerünk, legyen jó hangulat! Legyőzhetetlen harcos, egy tehetséges mester, vagy szerencsés kereskedő. Válassza ki a tisztességes parancsnok, aki vezet csatába, vagy vándorol a világban egyedül. Próbálja ki a rablás az utakon, de ne felejtsük el, hogy az utasok is erősebb, mint te. Egyenlíthetett ellenségei a klán a por, és azokat kér kegyelmet. Ne felejtsd el az ajándékot diplomata, hasznos az Ön számára, így a jövedelmező szövetség a korábbi ellenfelek. Szintén játszott nehéz időkben Szerezzen gyors barátok.

Ez a világ magában sok titkot, és ők minden vár rád a hatalmas nehéz időkben. - Ön feladata, hogy válassza ki a saját útját, és kövesse azt. Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more