Könyvjelzők

Sniper: Ghost Warrior

Alternatív nevek: Sniper: Ghost Warrior

Játék Sniper: Ghost Warrior - egy számítógépes játék, a fejlesztők a varsói City Interactive, amelyben megjelent fényében nyár elején 2010 Lengyel vállalat katonai shooter az 1. személy. Itt látható a csodálatos speciális effektusok, és a hatás jelenlétét a képernyőn. És ez valószínűleg annak a ténynek köszönhető, hogy a fejlesztők vették a játékot, hogy a nagyon okos motor Chrome Engine 4.

A karaktered - az elit az amerikai fegyveres erők, mesterlövész, szuper-profi, ami bedobták a ellenséges vonalak, hanem egy távoli országban. Teljesítmény ebben az országban lefoglalt a hadsereg. Hétköznapi emberek ellen, a hatalmon lévő junta fegyveres, és segíteniük kell a mesterlövész. És azt kell mondanom, hogy ez a feladat a fejlesztők a Sniper: Ghost Warrior PC-be egy jó játék. Jól átgondolt ellenőrzik a főszereplő, és ez a katonai akció játék nagyon fontos. Végül is, bármilyen küldetést még nem végzett, mindaddig, amíg az ellenfél eltávolították titokban, a legnagyobb távolság. Nos, ez egy titkos. De mindig át a feladatokat a "lopakodó", átadva az összes ellenséget észrevétlenül nem. Néha a karakter egyszerűen rövidre kezdeni a harcot. Meg kell osztani a rohamrendőrök megsemmisíteni az ellenséget a különböző épületek és szerkezetek. Sőt, a fejlesztők dolgoztak nagyon jó küldetés, ami nem kell elpusztítani ellensége, de több ellenfél egyszerre. Srácok a City Interactive mindent megtett, hogy megkönnyítse az eljárás végrehajtását ilyen missziókban, a jelölést egy bizonyos módon, a cél, hogy meg kell semmisíteni az első helyen, és amely után. És ez nem szükséges, hogy az elsődleges cél az volt, közel a támadók. Tehát, ha úgy dönt, hogy Sniper: Ghost Warrior töltse le és telepítse a számítógépre, győződjön meg arról, hogy az ilyen missziók fontos lesz, hogy "remove", hogy harcos, aki valahol a távoli megközelítések, de ugyanakkor a mellette álló a "pánik gomb". Különböző küldetéseket (tizenhatezer őket a játék), akkor fejleszteni taktika, hogy az adott helyzetet. Az egyik taktika az, hogy, ha szükséges, hogy elpusztítsák az ellenséges vezér, ha szükséges, egy másik taktika, hogy aláássa a katonai létesítmények, vagy az épületek, és teljesen másképp kell eljárnia, ha része lesz a leszállás party, fergeteges a mély hátsó az ellenség táborát az ellenség.

Annak érdekében, hogy Sniper: Ghost Warrior játék és minden feladatát négy féle mesterlövész fegyvereket. Shoot ilyen puska kell tenni, hogy. Mert ahhoz, hogy elérje a célt kell figyelembe venni a pálya egy golyó által, hogy egy korrekció a szél sebességét és irányát, is, és a gravitációs összetevő.

A fő fegyvere gamer különböző típusú mesterlövész puska, közelharci fegyverek, robbanóanyagok, stb § A játékban van 4 típusú mesterlövész puska. Szerint a fejlesztők, a pálya a golyó számítják kiszűrése után a szél és a gravitáció. Egy érdekes pont: amint bejön a cél - a kamera azonnal elkezdi folytatni a golyó repül el! Még mindig a főszereplője az Arsenal robbanóanyagokat és fegyvereket a közelharcban.

Ha még mindig nem tudja eldönteni, hogy kell-e Sniper Ghost Warrior letöltés, majd írja be a keresés a böngésző címsorába, hogy Sniper: Ghost Warrior video. Az interneten számos pótkocsik és vélemények ez a játék. Miután megnézte ezeket a videókat, győződjön meg arról, hogy a játék Sniper Ghost Warrior megéri kipróbálni a kezükben.

Sok szerencsét! Hajrá!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more