Könyvjelzők

Sniper: Ghost Warrior 2

Alternatív nevek: Sniper: Ghost Warrior 2

Játék Sniper: Ghost Warrior 2 - a folytatást videojáték Sniper: Ghost Warrior, készítette az ugyanaz a cég varsói City Interactive a katonai shooter műfajban az 1. személy. Balra a játék Sniper: Ghost Warrior 2 db három évvel elődje, a 2013 elején. A honosítás területén az Orosz Föderáció volt a cég "új lemezt."

Lengyel fejlesztők találtak egy kis rést foglal el a játékot. Játékosok, akik igazán szenvedélyes orvlövészek, ne feledje ereje két vagy három játék, amely valós ballisztikai. Hogy valaki, mint, letöltheti Sniper: Ghost Warrior 2 és lesz egy mesterlövész egy elit osztag létre a különleges műveletek, hogy elpusztítsa a gonosz nagybácsi, bárhol a világon, akkor szeretné, hogy végezzen az üzleti ügyeit rossz.

Ellentétben elődjével, az aktuális játék Sniper Ghost Warrior 2 rendelkezik a küldetések nem találták egyes trópusi országban, de meglehetősen sajátos Szarajevóban, a Fülöp-szigeteken és Tibet. Szerint a földrajzi elhelyezkedés akció kerül sor nemcsak a hegyvidéki terep vagy a városi területeken, hanem a dzsungelben.

Mindezek a helyszín csodálatos, nézd meg a magassága a grafikon. Ez nem véletlen. Az első része a lengyel mesterlövész lövöldözés eladta 3. 000. 000 példányban, megengedhette magának, hogy megvásárolja a Sniper: Ghost Warrior 2 fejlettebb motorok CryENGINE 3. És ez a tény automatikusan jobb AI, képes kiszámítani a viselkedését ellenség jelentősen bonyolult képletek.

Ha elindítja a Sniper: Ghost Warrior 2 játék, akkor megismerkedhetnek a következő karaktereket:

• K. "Sandman" Anderson - a főhős, az a rangot kapitány, speciális felderítő mesterlövész, egy csapat elit tengerészgyalogos "Force Recon". Tökéletesen tulajdonosa vadászati ​​és lövészeti ismeretek, tanította ezt a korai életkortól kezdve.

• K. Meddkos - Gunner Szarajevóban, áruló. Dies a végén a játék.

• Diaz - CIA. Gunner.

• Gomez és Wheeler - a karakterek a második terv.

Annak eldöntése, hogy játszani ebben a sniper shooting szimulátor, akkor lehet keresni az interneten, a játék Sniper: Ghost Warrior 2 videóban. Miután megnézte számos videók vélemények és pótkocsi játékot, akkor nézd meg magad, hogy a második része a lengyel mesterlövész lövöldözés sokkal jobban működött, mint az első. Ezen felül, kivéve, hogy itt volt, végre teljesen valósághű ballisztikai lövés Sniper: Ghost Warrior 2 használható 6 mesterlövész puska, éjjellátó készülékek, közelharci fegyver, a különböző robbanóanyagok, poharak és így hőkamerák stb Sok játékos, akik rajongói a mesterlövész szimulátorok vonzó lesz egy ilyen komoly megközelítés a lövöldözés, amikor szükség van arra, hogy ne csak a gravitáció, hanem a szél sebességét és irányát, helyét, légzésszám lejátszó, távolság a cél. Ezek és egyéb részleteket a játék is megtalálható, ha megy a játék hivatalos honlapján http://www. ag. ru/games/sniper-ghost-warrior-2, látogatás minden játékos, aki eldobja minden kétség, és úgy dönt, Sniper Ghost Warrior 2 töltse le és telepítse a játékot a számítógépen, hogy sok órát töltenek a folyosón a javasolt fejlesztők küldetések.

Légy óvatos, gondos, precíz a feladatok végrehajtása, láthatatlan az ellenség, és ezzel egyidejűleg meghatározva.

Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more