Könyvjelzők

SoccerStar

Alternatív nevek: SoccerStar

SoccerStar Online - ingyenes böngészős multiplayer játék a sport műfaj, keretezi a humoros stílusban. A fejlesztők a projekt, L39 Studios, és kiadta a cselekmények, mint a dinamit. A játékvilág ne szedje a fárasztó szerepét az edző, hanem te magad is szaladgálni a pályán és a gólokat, érzi a szabadság és az öröm, a győzelem. A karaktered - egy kezdő játékos, amely a jövőben célja, hogy legyen egy igazi csillag. Akkor biztosan vezet, hogy a szebb jövő, tökéletesíti tudását fúj. Mi több gólt, annál gyorsabban fog elismerést. Válaszd ki a helyzetét és oda a hírnév!

SoccerStar regisztráció megnyitja az ajtót, hogy a sport minden a kilátások. Regisztráció nem nehéz. Meg kell adnia a területén speciális alakú ilyen információ: játékos nevét, e-mail címét, jelszavát. Azt is meg kell választani a nem, hanem, hogy a kullancs a visszaigazoló elfogadásának általános feltételek és a játék szabályait. Apropó, közben karakter létrehozása, akkor válasszuk megjelenését, akkor létezik egy függvény, hogyan kell változtatni az arc.

Lejátszás SoccerStar elérhető minden legfürgébb. Load nem lesz semmi. Rendszer követelmények alacsony, és ezért nem kell aggódni, hogy ha a konfiguráció a számítógép azonos hűvös teljesítményt. A lényeg, hogy telepítette a Windows platform 98/2000/ME/XP, rendelkezésre állt az egyik modern böngészők és az internet volt csatlakoztatva.

Szóval, ha lesz valaki, az ambiciózus játékosok. Mi konkrétan fogsz csinálni? Attól függ, milyen szakmát válasszon az alábbi lehetőségek közül: csatár, középpályás, védő és a kapus. Függ az osztály a funkciók lesz rendelve, hogy közben mérkőzés. De minden esetben kell kezelni az ilyen paraméterekkel az ütközés irányát, az ütközés szögét, forgasd meg a labdát, és az erő hatása. Képes lesz arra, hogy ki őket helyesen - úgy véli, hogy a siker a zsebedben!

Legyél tagja a labdarúgó klub -, majd együtt a haver, hogy elérjék a magasból sport karrierjét. Ne feledje, hogy csak együttműködve, lehet nyerni az ellenfél. Ez nem az a fajta sport, ahol minden ember a maga. Egyébként, ha szükséges, az idő akkor is létrehozhatunk saját klub, ha nem tetszik, hogy része az egyik a meglévőket. Lehetséges, hogy a klub némi javulás, azaz coach, menedzser és a stadion.

Sok függ a felkészülés a következő mérkőzés. Kezdve SoccerStar játszani csak ki kell állandóan a vonat a hős. Egyéb tényezők befolyásolják a jól-lét a focista, és így az ő bizalmát. Ezek a ruhát, hogy meg lehet változtatni a kostyumizatsii, és természetesen, az élelmiszer. Ha tudod felfogni az élet értelmét egy sportoló, SoccerStar játék lesz nagyon izgalmas, hogy gyakorolni.

Apropó, SoccerStar online játékosok számlák és pénzt keresni. Egyébként hol van a pénz, hogy tegyen meg minden szükséges? Majd keresni játék valuta és a csillagok. Míg a szint a keresetek függ ugyanazon a népszerűsége. Hamarosan lesz képes megfizetni, és egy tisztességes nyaralás és a jó ételeket, és hűvös ruhákat.

Talán érdekli az a kérdés, hogy milyen gyakran lehet menni a pályán a labdát, hogy bemutassák tehetségüket. Bajnokság utolsó tizenhét nap és minden nap, ez idő alatt a klubok tart két játék naponta. Így nem fog unatkozni! Meg kell mondanom, hogy a csapat kezdetben munkatársai számítógépes karakter, akkor szükséges, hogy azonnal kezdjék meg tudja vezetni a labdát.

Vicces labdarúgás játék különbözik, hogy a játék könnyen érthető. Akkor is, ha soha nem játszott a való életben szaladgált a pályán az utóbbi időben újra az iskolában időben, amúgy is esélye a par más játékosokkal, bár büszkélkedhet rengeteg tapasztalat. Gyorsan tanulni és megérteni az összes árnyalatokat. Hamarosan lesz elkapni magam, gondoltam, ez a nap, és nem tud élni nélküle leletek színes játék! Csatlakozz most, hogy dolgozzák ki a saját osztalék! A tovább játszani a jelentős díjat, ezért lehetőségeket. Legyen élet futballista hozza meg öröm! Élvezze a játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more