Könyvjelzők

Soldier Front 2

Alternatív nevek: Soldier Front 2

Soldier Front Game 2 egy ingyenes online számítógépes játék-stílusú lövöldözős. Ez a játék - a folytatása az első rész a legnépszerűbb játék a világon.

Angol végzik a játékban Soldier Front 2 regisztráció. Hogy regisztráljon Soldier Front 2 kell végrehajtani a következő ajánlásokat:

1) be a játék Soldier Front 2, segítségével a keresés minden kereső.

2) Ezt követően meg kell kattintson a gombra " Énekelj -ig ». Ezt követően meg kell jelennie, mielőtt a regisztrációs űrlapot a játék Soldier Front 2. Az ebben a formában, akkor is elsőbbséget regisztrációt Facebook (social network az interneten). Az alábbiakban ismertetjük a szabvány regisztráció a játékban.

3), majd az első sorban meg kell adnia az e-mail (e-mail cím).

3) Ezután adja meg a születési dátumát.

4) Akkor írj kódot, mutatja be a következő sorban.

5) és végül kattintson a jelölőnégyzetre gomb « Énekelj -ig és játszani ! . " Erre kattintva egyetért a szabályokat a játék Soldier Front 2.

A játékot online Soldier Front 2 felnőttek, akik regisztrált az oldalon a játék. Azt is meg kell figyelni, hogy a rendszer követelményeinek a játék:

Windows XP, Windows Vista, Windows 7 - OS ( működik rendszer ).

Intel Pentium 4 márc. 0Ghz - CPU-t ( processzor ).

2 GB - RAM ( RAM ).

NVDIA Geforce 6600 - GPU ( videó ).

Közvetlen X 9. 0 - hang (hang).

Soldier Front Game 2 játszhatja a következő osztályokat:

1) Delta Force -ben alakult után számos terrorakciók 1970-ben A Amerikai Egyesült Államok. Ez a csoport alakult alapján SAS .

2) Special Forces - volt alakult 1949-ben. Ez a csoport az orosz. Ő hozta létre vezetése alatt fegyveres erők a Szovjetunió a második világháború háborút.

3) SAS - alakult 1941 júliusában David Stirling az Egyesült Királyságban. Kezdetben a csoport jött létre, hogy beszivárog a német csapatok az észak-afrikai és a támadás hátulról alatt a második világháború.

4) GIGN - Ez a csoport jött létre Franciaország speciális munkacsoportot 1973 [_8_ ].

5) GAFE - eredetileg 1986-ban, hogy biztonsága érdekében a világbajnokság Mexikóban. Most szerves része a mexikói hadsereg.

6) UDT - Dél-Koreában U parancs hozta létre [_85_ ] 1955-ben . Ezek támogatják szoros kapcsolatot US Navy SEALs .

Játék 2 Online Soldier Front áhított online játék azoknak, akik szeretnék érezni a hadsereg csatát. Ön úgy fogja érezni magát, mint egy katona, az egyik leghíresebb csoportok a világon.

SF 2 játék - ez egy számítógépes játék az igazi, bátor játékosok, akik nestrashno találkozás különböző nehézségek.

Bejelentkezés számítógépes játék Soldier Front 2 élni és élvezni az eredmények és a haladás a játékot. Merüljön el a hihetetlen világban Soldier Front 2 Online, hogy veretlen ez a katona!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more