Könyvjelzők

Soldiers Inc: Mobil háború

Alternatív nevek: Soldiers Inc

Game Soldiers Inc Mobil háború háború a háború érdekében.

A Plarium cég hírnevet szerzett a katonai és gazdasági stratégiák fejlesztésében, és gyűjteményében egyre több új remekművet találtak. A Soldiers Inc Mobile Warfare folytatta a"Conflict"játékot, és 2013-ban jelent meg. Új technológiák alkalmazásával új sorozat készült. A helyek és a karakterek szimulációja a jobb 3D-s grafika használatával történt, animációhoz, 3D-s szkenneléshez és mozgásfogadáshoz.

A

Soldiers Inc Mobile Warfare ingyen letölthető, de néhány kiegészítés pénzbe kerül. A beállításoknál a vásárlás biztonsága érdekében jobb, ha jelszót helyez el, és nem mondja el senkinek.

Suzhet a játékból.

Events bontakozik ki 2037-ben. az országban, amelyet a Selva de Fuego szerzői találtak fel, amely Dél-Amerikában van. Számos csapatot állítanak össze itt, hogy elérjék a"Panacea"formulát és megértsék, mennyire veszélyes.

A vakcina Corporation"Phoenix"-et létrehozta, mondván, hogy találata sok problémát megold. Az emberi testre gyakorolt ​​hatás egyedülálló, mind fizikai, mind szellemi adatokat felhalmozva. Miután előnyhöz jutott másokkal szemben, gyorsan megragadhatja a hatalmat, megszabhatja saját rendelését és még a világot is irányítani tudja. Az ősi idők óta sokan keresik ezt, és most valós veszély áll fenn, hogy a képlet a hírhedt gazemberek kezébe kerül.

A tudósok találmánya körül egy igazi háború tört ki. A hatóságok ütköztek a lobbik, a vállalatok, a felkelők, az állami és a magán seregek. A játékos kiválasztja az oldalt, és a szétválás irányába elhagyja a Selva de Fuego-t, hogy megszabadítsa a tábor szabad területét, és megerősített bázisává alakítsa.

A játék böngésző verziója lehetővé teszi a Soldiers Inc Mobile Warfare letöltését számítógépére. Nem különbözik semmilyen módon a mobil verziótól, ugyanolyan jellemzőkkel:

  A játékfolyamat jellemzői.

 • Megfizethető játékmenet
 • Több nyelvhez való hozzáférés
 • Excellent grafika a 3D
 • részletekkel Vonzó harc
 • Részt vesz a missziókban
 • A szövetségek létrehozása
 • Játékos egyéni játékosok számára

Game Soldiers Inc A Mobile Warfare katonai műveleteket váltakozó pillanatokkal vált át, így figyelmet fordíthat:

 • Előnyök források
 • A csapatok és a berendezések száma
 • Megerősítő berendezés
 • Egy webhely tanulmányozásához
 • A feladatok megosztása

Mindig emlékezni kell arra, hogy az ellenség folyamatosan felépíti saját erejét. Megsemmisítéséhez gyors tartályokat, nagysebességű repülőgépeket, felderítő trójaiakat, harci robotokat és jól képzett katonákat is igényel. Ne felejtse el felfedezni a környező területeket. A felderítésnek köszönhetően nem csak a bázis megközelítését biztosítja, hanem az ásványi anyagok lerakódását, vagy a fontosabb tárgyak gyors tárolását.

A katonák felszerelésének fontos szerepe. Hatékony modellt hozhat létre szinte sebezhetetlen, mobil és taktikailag tökéletes harcos számára. A cél eléréséhez válassza ki, milyen lesz a viselkedésed. Néha jobb, ha támadni kezd, a meglepetés hatásával. Másodszor, jobb, ha megvédeni magát, használja a funkciók a terület magadnak a jó.

A

Game Soldiers Inc. aktívan együttműködik más játékosokkal. Egyesekkel barátságos megállapodásokat kell kötni és szövetségeket kell teremteni, mások vad ellenségekké válnak. Is részt vesz a versenyeken, a teljes küldetéseken és a küldetéseken, hogy értékes jutalmakat szerezzen az eredményekért. Talán mindent, a legfontosabb dolog nem feladni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more