Könyvjelzők

Soldiers Inc

Alternatív nevek: Soldiers Inc

Soldiers Inc - a harc a hatalomért.

Soldiers Inc - strategiya Art of War, azok számára, akik szeretnének létrehozni a saját erős modern hadsereg és kap állapotát egy katonai vezető és felülmúlhatatlan mudrogo pravitelya. A megkülönböztető jegye az adott böngésző multiplayer online játékok, hogy az emberek itt harcolnak egymással, nem orkok és goblinok katonai bázisok, gyalogság, nehéz páncélozott járművek, repülőgépek és nem mesebeli karakter.

Vse akció zajlik egy kitalált afrikai országban. Vannak ásványok és ritka erőforrások, és a játékos, aki képes irányítani a bányák és a hatalom, képes lesz teljesen uralják a világot. Azonban nem minden olyan egyszerű ebben a világban óriási a verseny, a vállalatok és az országok, nem számítva a helyi csoportok és a bandák, szeretnénk, hogy mit akarnak. Ezért csak egy gondosan megtervezett stratégia a győzelem, csak épített taktikája hadviselés és bölcs belüli forráselosztás a katonai bázis lehetővé teszi a játékosok számára, hogy olyan helyzetben, hogy számolni kell az összes többi.

A játék Soldiers Inc regisztráció szükséges átadni lehet, hogy csak fél percig, szükséges, hogy dolgozzon ki a nevét a megfelelő mezőbe az e-mail címét, és a játék jelszó, ebben a játékban nincs eljárás megerősíti a levelezési cím után azonnal az alábbi egyszerű lépéseket, akkor folytassa a színpadon a tanulás.

 

 

Jellemzők Soldiers Inc.

Már az első pillantásra, a felhasználó látni fogja a kiváló minőségű a játék. Jól látható, minden részletet és tájak, akár sima felületű perzselő nap perzselte a földet. Zenei elrendezése rögzített háttér, adja a hangulatot, és hanghatások kiegészítik a realizmus, hogy mi történik a számítógép képernyőjén.

Akció a játék Art of War konfliktusok kezdődik egy meglehetősen részletes utasítást. A játék több fejlesztéshez szükséges források:

  • Üzemanyag;
  • Boepripasy;
  • Prodovolstvie;
  • Almazy;

Vse ilyen típusú forrásokra van szükség a kezdeti építési csapat, katonai, biztonsági és erőforrás épületek, amellyel a jövőben építeni és erősíteni a hadsereg készen áll, hogy szembenézzen ellenfelei.

A korai szakaszban, a fejlesztők nem kímélte a legértékesebb játék valuta - gyémánt, így dobja ki őket nagyon óvatos, mert a magasabb szinteken fognak kapni nem olyan egyszerű, és esetleg szükség lehet a nagy.

A cél a játék, hogy hozzon létre egy hatékony és erős hadsereget, hogy megragadják az irányítást az összes új területek gazdag értékes erőforrásokat, de a játékosok választhatnak más módon fejlesszék felosztás. Anélkül War Soldiers Inc. nem tette meg, ha a felhasználó nem fogja megtámadni magát, hogy meg kell építeni egy erős védelmi, vagy menjen diplomáciai úton szerződéseket aláíró védelmi vagy megnemtámadási.

A játék, amellett, hogy a valódi versenyző amelyek előtt a számítógépek, és vannak a virtuális ellenfelek. A botok olyan helyi bandák, akkor ne habozzon, támadás, bár a csapatok és a nem túl erős, hozhat bajt.

Soldiers Inc játék ütközik a szétválás erők - támadó és védekező. Mi a hadsereget, hogy erősítse a stratégia függ a választás a játékos, de egy állandó forráshiány lehet pótolni egy támadás más módon, így a játék sokkal agresszívabb és érdekes, mert egyszerűen senki nem nyúl. Egy másik csodálatos ajándék a fejlesztők egy bunker, lehetséges, hogy elrejtse a csapatok és a források, és miután a felhalmozási erők hirtelen beszélni az ellenfélnél.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more