Könyvjelzők

Solitaire Story TriPeaks

Alternatív nevek:

Solitaire Story TriPeaks kártya kirakós játék. Itt gyönyörű grafikákat láthat rajzfilm stílusú. Szép zene és jó hangjáték.

E név ellenére itt nem csak három csúcsot játszhatsz, hanem más típusú pasziánszokat is.

Válaszd ki, hogy mivel játssz:

  • Pasziánsz
  • Pók
  • Kendő
  • piramis
  • Ingyenes
  • slot

És más népszerű pasziánsz játékok.

A játék során számos gyönyörű helyre látogathatsz el szerte a világon, és játszhatsz, miközben megcsodálhatod mindegyik táját.

Ezek nem egészen szokványos pasziánszos játékok. Minden játék egy külön rejtvény, minden szükséges feltétel teljesítésével lehet nyerni. Nem mindig szükséges a teljes pakli szétszerelése, néha meg kell szerezni a szükséges számú pontot vagy más feladatokat kell végrehajtani. Tehát játszani sokkal érdekesebb és határozottan szórakoztatóbb, mint a klasszikus pasziánsz megoldás. Bár van egy klasszikus mód a játékban, ha hirtelen jobban szeretsz így játszani.

A játék hihetetlenül sokszínű. Minden cselekvés egy varázslattal teli világban játszódik. Látogassa meg a szokatlan helyeket.

Látogatás:

  1. Sárkány vízesés
  2. Elvarázsolt erdő
  3. Rejtélyes kastély
  4. Fairway

És sok más helyszín, amelyeknek még titokzatos és szokatlan neveik is vannak.

De nem minden varázslat található a játékban azon a területen, ahol meg kell oldani a feladatokat.

Azokban az esetekben, amikor a játék nem ragad rád, mindig készen állnak az emlékeztető kártyák, amelyek különböző típusúak és olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek első ránézésre kiutat találnak egy kilátástalan helyzetben.

Ha több szórakozásra vágysz, játssz a gonosz boszorkánnyal. Saját elvarázsolt paklija van, sok trükkkártyával, sötét rejtélyekkel és nagyon valósághű illúziókkal. Nem lesz túl könnyű nyerni ellene, mert a játék gyakran vesz váratlan fordulatokat, de sokkal érdekesebb és szórakoztatóbb így.

Ismerd meg a bölcs sárkányt, Dexet. Hihetetlen tájra viszi Önt. Az utazás során lehetőséged lesz varázskártyákat nyerni, és versenyezni más játékosokkal értékes nyereményekért.

A játék sokáig elfoglalt lehet, több mint 850 pálya sok lehetőséggel vár benne.

A játék minden epizódjában egyedi kártyákkal kezdesz, minden alkalommal más és más.

Gyűjts össze emlékeztető kártyát, hogy bármilyen helyzetben nyerhess.

Minden következő szint egy kicsit nehezebb lesz, mint az előző, így folyamatosan fejlesztheted tehetségedet.

Nyereményeket kaphat a napi bejelentkezésért és a speciális feladatok elvégzéséért.

A játékon belüli boltban, ahol az ajánlatok naponta frissülnek, boostereket és dekorációkat vásárolhatsz játékon belüli valutáért vagy valódi pénzért.

Nem szükséges valódi pénzt költeni, a játék ingyenes, és mindenekelőtt a készség segít a nyerésben.

A

Solitaire Story TriPeaks ingyenes letöltése Android rendszeren sikeres lesz, ha követi az ezen az oldalon található linket.

Telepítse a játékot most, és élvezze a kártyarejtvények megoldását egy varázslatos világ szokatlan körülményei között, mesés lakókkal!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more