Könyvjelzők

A honfoglalás dalai

Alternatív nevek:
A

Songs of Conquest egy körökre osztott stratégia, amely e műfaj minden rajongójának elnyeri tetszését. A játék klasszikus stílusú grafikával rendelkezik, ami annak az időknek a varázsát adja, amikor a harmadik hősök az egyik legnépszerűbb játék volt. Ez a projekt sok tekintetben hasonlít az említett játékhoz és a sor többi játékához. Ugyanakkor a játék sok tekintetben felülmúlja elődeit.

A Songs of Conquest lejátszása előtt válaszd ki a neked tetsző-es frakciót. Négy frakció van a játékban.

  • Arleon nép lovagokkal és lovassággal, de vannak szokatlan egységek is ebben a frakcióban, nevezetesen tündérek és erdei szellemek.
  • Rana-mocsár lakói, akik a függetlenségért küzdenek elnyomóik ellen. Ahogy sejtheti, ezek intelligens békák, teknősök és még sárkányok is.
  • Sok nekromanta, tudós és kultikus.
  • Báriumzsoldosok a sivatagi régiókból.

A történet kampány is elérhető minden frakció számára.

A frakció kiválasztását körültekintően kell megfontolni, mert a játék során nem lesz lehetőség megváltoztatni, és más hasonló játékokkal ellentétben itt nem lehet hadsereget összeállítani, amely különböző frakciók egységeit tartalmazza. Csak más frakciók lényeinek lakóhelyeit rabolhatod ki, de harcosokat nem fogsz tudni fogadni. Hasonló a helyzet az ellenséges várakkal is. A város elfoglalása után két lehetőséged van, felgyújtod, majd újjáépíted vagy magad mellé csábítod a lakosokat. Utóbbi esetben a laktanya részben neked fog működni, de csak a frakciód katonáit veheted fel benne. Ez nem a legkényelmesebb lehetőség, mivel a hős állandó jelenléte a városban gyakran szükséges a rend fenntartásához. Ha egy nagy városról beszélünk, akkor van egy harmadik lehetőség - a megszállás. A nagyvárosok esetében ez az egyetlen lehetőség. A városban nem lehet csapatokat felvenni, de megkapja azokat a forrásokat, amelyeket egy ilyen település biztosít.

A városok az épületek szintjének emelésével és terjeszkedéssel fejleszthetők, hogy nagyobb profitot és több egységet szerezzenek az osztagban.

A seregek feltöltése a játékban naponta történik, nem hetente. Ezért érdemes megadni a gyűjtőhelyet, hogy ne minden nap meglátogassuk az összes laktanyát.

A harci mód hagyományos, de nem mentes a különbségektől. A mezőt hatszögletű cellákból álló rács osztja fel. Ennek lehetnek akadályai. De van egy újítás is a dombok formájában. A domb elfoglalása után a közelharci egység bónuszt kap a tulajdonságaihoz, a nagy hatótávolságú egységek pedig növelik támadási sugarukat. A csata előtt egységeket helyezhet el a mező felében, preferenciáitól függően. Az egységek száma a hős fejlett vezetésétől függ.

A szintlépés során a hős fejleszti az egyik képességét az arzenáljában, vagy megtanulhat egy újat. Nyolc szintenként választhatsz egy speciális, erősebb képességet.

Minden hősnek van raktárhelye kempingfelszerelések, amulettek vagy fegyverek számára. Megfelelő felszerelésével növelheti a mozgási tartományt a térképen, vagy növelheti a védekezés vagy a támadás paramétereit a csata során.

A Songs of Conquest sajnos nem tölthető le ingyen PC-re. De megvásárolhatja a játékot a Steam Playgroundon vagy a hivatalos webhelyen.

Ha szereted az ilyen jellegű játékokat, ezt semmiképp ne hagyd ki! Merüljön el a mágia és a hősök világában!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more