Könyvjelzők

Sonic Generations Nosztalgia Edition

Alternatív nevek: Sonic Generations Nosztalgia Edition

Processzor: Core 2 Duo 2 GHz / Athlon 64 X2 4000 +

RAM: 2GB

Videókártya: 512 MB memória

Lemezterület: 11 GB

Játék Sonic Generations fejlesztette ki a tervezők és a programozók a Sega a 20. évfordulóját az egyik legnépszerűbb karakter a számítógépek világában - a sün nevű Sonic. Sonic Generations megjelent szinte az összes létező játékplatform, és a telek volt, hogy folytatni rajongók bátor sün sebesség minden része a játék sorozat, emlékeztetve minden az ő kalandjait. Játék irányítja a főhős időben minden korábbi része a játéknak, kezdve az első, néhány akkor elutazhatnak, hogy találkozzanak is.

Számítógép út

Figyelemre méltó, hogy a fejlődés a játékok különböző platformok némi különbség a konzolos verziók, és az egyik, hogy megjelent a PC-k. Tehát, Sonic Generations PC számos jelentős különbség. Az első egyszerű navigációt a játék szintjén, világok, amelyek mindegyike érhető el a speciális helyét a világ kiválasztás szinten, erősen emlékeztet a kezdeti szint az első része a Sonic játékok. Első szintű navigációs Sonic Generations teljesen interaktív, akkor tegyen meg mindent az ugyanaz, mint az összes többi - futás, ugrás, kölcsönhatásba tárgyak körülöttünk, az egyetlen dolog, ami nem a kezdő szinten, hogy az ellenséget, és tudod mozgatni anélkül, hogy biztos, hogy botlás után egy másik mutáns, vagy leereszkedni a tüskék. Kezdetben a játék Sonic Generations ad majdnem színtelen világszinten kiválasztás, de amit elért a festék ez lesz fényesebb és megnyílik az új szinteket, melyen hős a klasszikus világ Sonic, a modern, majd nyitott egy harmadik a világ - a korszak Dreamcast.

Sonic Worlds

Mindhárom játék a világon különböznek egymástól, de megtartják az általános hangulatot. Egyes szintek bármely a világ négy, egymáshoz epizód, és minden szinten nyílik után a folyosón az előző, és nem számít, hogy melyik a világ fogja kezelni ezt a szintet, a játék egy szigorú sorrendben. Után a folyosón a modern világban, amikor a Sonic lehet nyerni a fő főnök a modern világ Sonic nyílt és a bónusz a negyedik a világ, ami a hibás mechanizmus, amelyen belül a főhős kell gyűjteni a hét Chaos smaragd. Miután minden a kövek fognak gyűjteni, és a mechanizmus rögzített, elérheti a harcot a gonosz minden játék világát.

Bónuszok

Az egyes cselekmények minden szinten a játék lesz a rejtett bónusz Red Star Ring, amely megadja a lehetőséget, hogy nyissa meg az új, ismeretlen a korábbi ismeretek, növeli a haladási sebesség vagy magasság ugrás hős vagy új típusú támadás, ami nem csak a munka az Ön számára egy útra . Legyen óvatos, mert a hely az öt dédelgetett gyűrű lesz felfedezni az egyik a sok barátja Sonic, egy kis ablak előtt minden epizód. Után megy keresztül az összes szintet, a játék nem a végéhez közeledik, és mielőtt a játékos nyit a további küldetések, ahol nem csak játszani Sonic, hanem más karakter, ellátják a speciális feladatokat, és egy kis extra jutalmak.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more