Könyvjelzők

Sonic & SEGA All-Stars Racing

Alternatív nevek: Sonic & SEGA All-Stars Racing

Processzor: Pentium 4/Athlon 64 3. 2 GHz-es

RAM: 1 GB

Videókártya: GeForce 7600/Radeon X1300

Lemezterület: 5. 2GB

Sonic Sega All-Stars Rasing - arcade játék alapján a kalandjait egyik legismertebb játék karakterek a számítógépek világában, Sonic sündisznó. Racing Sonic kínálnak nekünk, hogy tartsa a verseny között, sem a karakterek a játék sor bizarr autó vagy motorkerékpár. Minden rendelkezésre álló karakter lesz a kizárólagos jellemzője, hogy akkor lehet alkalmazni, a check-in Sonic Sega All-Stars. Sonic képes lesz átalakulni Super Sonic, növelve a sebességet és a teljesítmény az autó. Sonic Racing játékok, valamint a másik oldalon projektek, mint például a tenisz és még sokan mások, az elképzelésen alapul, a sorozat lehetővé teszi a másik viszont pillantást egy játék világát, és a legnépszerűbb játékok történetében az interaktív szórakoztatás.

Játékmenet

Mielőtt a játék Sonic Sega All-Stars Rasing bemutatjuk egy nagyon dinamikus és színes videó, ahol a smaragd dzsungelben a különböző járművek, repülőgépek, autók, motorkerékpárok, légy felismerhető karakter minden játék Sonic. Következő Sonic Sega nevű játékot speciális menü, ahol kiválaszthatja egy a számos lehetőség áll rendelkezésre versenyeken. Az első közülük a Sonic Sega All-Stars lesz a verseny, amely több lépést, és azok pedig, mint a klasszikus játék Sonic szinten négy, különálló epizód. Otthon és a cél minden egyes szakaszában - foglalják el az első helyen, amely csak három. Csak így lesz képes megnyerni a hőn áhított kupát, és menj a következő lépésre, amely zárva lesz addig. Különben is a verseny, a fő menüben kiválaszthatjuk más változata a játék, egy versenyen, és még egy lehetőség, ha lehet egy gépen játszani barátjával.

Heroes

Az összes karakter ismerős, aki valaha játszott egyik történetet a nagy sebességű Sonic sündisznó. A játék Sonic a verseny játszhat nem csak a pozitív karakter, de a hírhedt gonosztevők. Itt találkozunk a régi barátok, mint Dr. Eggman, Tails róka, Ryu Hazuki, majom Amigo, Sonic magát, és sok más karakter a világegyetem a szerencsejáték-társaság Sega. Minden karakter lesz párosítva a járművét, és lehetetlen lesz helyettesíteni. Kik azok a hősök fogja használni quadok, és valaki szeretett volna több, mint egy kis repülőgép. Érdemes megjegyezni, hogy az egyes járművek a Sonic Sega különbözni fog nem csak a funkciók a pilóta, hanem egy egyedülálló ellenőrzési.

Ellenőrizze

Sonic Racing nem túl bonyolult, és azt állítja, hogy a természetesség a fizikai modellek azonban nem szükséges, hogy a játékok ebben a műfajban. Fontos dolog, itt van egy lázadás a színek és a dinamikus esemény, amely versenyen a tetőn. Minden faj kerül megrendezésre a maximális sebesség, és vybudete állandó nyomást gyakorol a gáz, és megpróbálta hatékonyabban adja meg a következő körben, keresett ez a bónusz pontokat vagy ideiglenes gyorsulás. Amellett, hogy az egyes műsorszámok megoldható dobozok mindenféle hasznos bónuszokat, mint homing rakéták, aknák vagy kezelt gyorsító. Az egyik legérdekesebb játék mód lehetővé teszi, hogy végre sok egyszerű feladat. Van egy kieséses verseny, összegyűjtése gyűrűk, a céllövölde és még sok más.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more