Könyvjelzők

Az erdő fiai

Alternatív nevek:

Sons of the Forest szokatlan nyomozós lövöldözős játék horrorfilm elemeivel. Ezzel a számítógéppel játszhatsz. A grafika nagyon jó, a világ valósághűnek tűnik. A zene a cselekmény megfelelő helyein titokzatos légkört teremt. A karakterek profi hangvételűek.

A történet küldetésében hősöd egy lakatlannak tartott szigeten találja magát. Feladata, hogy megtalálja és visszaadja a légibaleset következtében elveszett milliárdot. Ám az áthaladás során kiderül, hogy a pénz megtalálása és visszaadása egyáltalán nem lesz egyszerű, mert a szigetet kannibálok lakják, akik nem idegenkednek attól, hogy társaival és veled együtt falatozzon.

  • Fedezze fel a baleset helyszínét, és segítsen a túlélőknek
  • Szerezzen be fegyvereket és egyéb tárgyakat, amelyek jól jöhetnek
  • Tanulmányozza a körülötted lévő világot, hogy megértse, mi történik0
  • Építs biztonságos menedéket
  • Ne hagyd, hogy a vérszomjas mutánsok megöljenek téged és barátaidat

A játék egy meglehetősen nehéz túlélési szimulátor, ahol folyamatosan vadásznak rád és csapatodra.

Sok csata vár rád démonokkal és mutáns humanoidokkal. A harcrendszer fejlett, de egy kis edzés a játék elején segít elsajátítani a kezdeti készségeket. A harc kimenetelét sok szempontból a fegyver határozza meg. Használjon baltát, kést, pisztolyt és akár gránátot is. Úgy tűnhet, hogy a szigeten élő lényeknek esélyük sincs egy ilyen arzenál ellen, de ez nem így van. Minden erőt meg kell fordítania a győzelemhez. Kísérletezzen különböző típusú fegyverekkel, amíg meg nem találja a játékstílusának megfelelőt.

Nagyon hasznos lesz, ha van nálad egy jó világítóeszköz. A szigeten számos kazamata található, amelyeket felfedezhet, és jó fény mellett könnyebb lesz ezt megtenni.

A közelharci fegyverek amellett, hogy csatában használhatók, menedékek építésénél is hasznosak lesznek. A fejsze különösen hasznos fa megmunkálásához.

A menedék bármilyen méretű lehet. Ha szeretné, akár egy hatalmas kastélyt is építhet, amelyben Ön és segédtársai is kényelmesen laknak majd. Ügyeljen a legjobb biztonságra, egy megbízható kerítés az otthon körül biztosan nem lesz felesleges.

A Playing Sons of the Forest nem ajánlott kiskorúak és befolyásolható személyek számára. Sok erőszakos és megrázó jelenet van.

A tájak gyönyörűek, és valóságosnak tűnnek, ha a játékot futtató számítógép elegendő teljesítményű.

A démonok kiirtására törekedve ne feledkezzen meg az ételről, bogyókat szedjen, vadászzon és halászjon. A fejlesztők arra törekedtek, hogy a túlélési folyamatot a lehető legjobban közelítsék a valósághoz.

A játék megváltoztatja a napszakot, sőt az évszakokat is. Fontos, hogy elegendő fát és élelmiszert készletezzen a tél beállta előtt, és nehéz lesz az utánpótlás beszerzése.

A

Sons of the Forest ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a fejlesztők hivatalos honlapján vagy a Steam portálon.

Ha szereted a túlélési szimulációs játékokat, kezdj el játszani most! Amellett, hogy harcolsz a természettel, ebben az esetben sok veszélyes ellenséget találsz!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more