Könyvjelzők

Chronos lelkei

Alternatív nevek:
A

Souls of Chronos egy RPG játék, amelyet PC-n játszhatsz. Klasszikus stílusú grafika jó részletességgel, az RPG műfaj első játékaira emlékeztetve. A karakterek zenéje és hangjátéka a 90-es évek iránti nosztalgiát idézi.

A játék eseményei tizenöt évvel az apokalipszis után játszódnak. A világ nem halt meg a katasztrófa során, hanem örökre megváltozott. Astella tartományi városa, amely a Valois-birodalom egy távoli szegletében található, még mindig érzi a katasztrófa hatásait.

A hatósági hatóságok elvesztették befolyásukat a helyzetre, és emiatt gyakoriak az összetűzések a helyi bandák, a rejtélyes külső erők és a bűnözői közösségek között. A dolgok annyira rosszak, hogy a varázslatos világ olyan globális konfliktusokba süllyed, amelyek helyrehozhatatlan károkat okozhatnak a civilizációban.

A világ reménysége az időszabályozás szuperképességével felruházott új lakosfaj. Ezeket a lényeket Chronosnak hívják, csak ők tudják megállítani a közelgő katasztrófát.

A főszereplők egy Sid nevű srác, aki majdnem meghalt egy balesetben, és egy lány, Torii, aki Chrono különleges ajándékával rendelkezik.

  • Gyűjts össze egy csapat hasonló gondolkodású embert Astella lakóiból
  • Fedezze fel a fantáziavilágot, és derítse ki, mit lehet tenni a megmentéséért
  • Győzd le a talált ellenségeket a küldetés teljesítéséhez

A játék elsősorban a klasszikus RPG-k és az anime szerelmeseinek fog tetszeni. Elég sok ilyen játékos van, mert a játék közönsége széles.

Még ha még soha nem játszottál az első RPG-kkel, és nem tudod, mi az Anime, akkor is érdemes megpróbálni játszani, valószínűleg tetszeni fog.

Kinek nem ajánlott a játék, azoknak szól, akik nem szeretnek olvasni. Gyakran fogsz kommunikálni a varázsvilág lakóival, így sok párbeszéd lesz. Számos beszélgetés nélkül nem tudod bevonni a helyi lakosok támogatását és összeállítani belőlük egy harcképes osztagot.

karakter valós időben mozog a világ körül. A csaták során a játék körökre osztott módba kapcsol, amikor a harcosok egyenként ütéseket váltanak az ellenfelekkel. Támadás helyett gyógyító és egyéb varázslatok is használhatók.

A cselekmény meglehetősen hosszú, képes meglepetésekre és váratlan fordulatokra.

A történet küldetéseken kívül mellékküldetéseket is teljesíthetsz. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan felhalmozzon elegendő tapasztalatot, és szintre emelje az osztag tagjait. Amikor szintre lép, kiválaszthatja, hogy a rendelkezésre álló készségek közül melyiket szeretné fejleszteni vagy új készségeket elsajátítani.

A fegyverek és mágikus tárgyak szintén befolyásolják az osztag erejét. Válassza ki a megfelelő felszerelést mindegyik harcoshoz.

A történet végére teljesen a saját stílusodhoz szabod a csapatot, és a Souls of Chronos játéka érdekesebbé válik. Csak akkor tudja legyőzni az összes főnököt és megmenteni a varázslatos világot, ha gondoskodik arról, hogy a harcosok mindegyike végrehajtsa a rábízott feladatokat a csatatéren.

A

Souls of Chronos ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam platformon vagy a fejlesztő weboldalán.

Telepítse a játékot most, hogy megmentse a varázslatos világot Chrono tehetségének segítségével!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more