Könyvjelzők

SpaceInvasion

Alternatív nevek: SpaceInvasion

Ismeri a játékot SpaceInvasion online. Fényes új univerzumok, megsemmisítése világok, amelyek több millió éves, élvezheti a skála ez a játék, hogy a legteljesebb. Online játék SpaceInvasion indul a böngészőben. De mielőtt fejest ugrik a fej csillagok csatában, nézd meg, mi a rendszer követelmények számunkra a játék. SpaceInvasion online játék fut a böngészőben. Hogy működjön, telepítenie kell az Adobe Flash Player. Jelenleg támogatja szinte az összes népszerű böngésző. Ami a hardvert - elegendő szint és a számítógép Pentium 3, 16 MB RAM-mal, a lényeg, hogy volt az internet-hozzáférést.

Vegyél részt a játékban SpaceInvasion nem okoz még a legkisebb probléma. Annak érdekében, hogy kezdj el játszani meg kell, hogy adja meg a választott becenév - a becenév, jelszó, e-mail cím, születési idő, lakóhely szerinti ország, és jelzi, hogy elfogadja a jelen megállapodást. Regisztráció SpaceInvasion ad arra, hogy megkapja legfrissebb hírek játékok, valamint a jelentős játék, események a postaláda, ha azt szeretném, ha tudsz Partner forgalmazás.

SpaceInvasion online regisztráció lehetővé teszi, hogy az egyik a világ galaxisok. Hozhat létre saját csillagrendszer, vagy írjon be egy már meglévőt.

Center a csillag galaxis - a bolygó, ami számos előnnyel jár, de lehetnek hátrányai. Az egyik fő minőségi paramétereinek a bolygó - a rendelkezésre álló fejlesztési források (Kryptonite, érc, fém, fűszer), a természet a légkör is bonyolítja az életét, és az energia képes három módon. Továbbá, minden bolygó a saját környezeti hőmérséklet, a fizikai méretek és koordinálja a galaxisban. SpaceInvasion online játék, így gyorsan javítani a bolygót, gazdasági és katonai fejlődését, a világ meg lehet nézni a "felülvizsgálja a bolygón." Továbbá, meg kell nézni az épületek, folytatnak tudományos eredményeket és épít, és a vonat flotta.

Játék SpaceInvasion az interneten, mindig izgalmas, segít pihenni, de ez maradjon ott, ahol van, hogy használja a kenyeret, mert anélkül, hogy az illetékes, taktikai és gazdasági előkészítése a flotta-és a bolygó el fog pusztulni ellenfelek.

Ha úgy dönt, hogy forrásokat fektet a tudomány - ez egy nagyon jó lépés, mert invistitsii a tudomány, hogy a növekedés Az erőforrások kiaknázása vagy teljesítmény a flotta. Között az épületek érdemes megemlíteni az enyém, akik részt vesznek kitermelése fémek, kriptonit - két fő épület, amelyek az energia-és erőforrás, hogy. Az így kapott vagyon kell tárolni a raktárban. Játssz online játék SpaceInvasion nagyon gyakran, és követheti az élet a bolygón, de ne feledkezzünk meg a csata flotta és minden magára valamit is adó játékosnak legyen saját flottája. A boltban meg a lehetőséget, hogy vesz egy speciális feladat, hogy működni fog játék közben SpaceInvasion. A SpaceInvasion játszhat bárhonnan internet-hozzáféréssel -, hogy ez egy mobiltelefon, tablet vagy régi számítógépen. Stellar csatát, hogy kitörjön a bolygók megadja a lehetőséget arra, hogy megfeleljen az új embereket, és érezd jól magad.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more