Könyvjelzők

Space Rangers 2

Alternatív nevek: Space Rangers 2

Játék Space Rangers 2 figyelemre méltó az, hogy alakult ki az Orosz Föderációban. Mivel az alkotók a projekt a híres cég Elemental Games. A játék végén tették közzé, 2004-ben és rögtön az előadás után megvásárolta a felhasználók millióinak szerte a világon. Annak ellenére, hogy a tiszteletre méltó (a játék szabványok) az életkor, és a projekt a mai napig könnyen vonzza a játékosokat a világ minden tájáról. A nyugati országokban is ismert, mint a játék, a Space Rangers 2.

A másik különbség a legtöbb számítógépes játékok egy kombinációja a különböző műfajok egy projektben. Így a Space Rangers egyszerűen megtekintheti jegyzeteket RPG és a szöveg a kaland, a legjobb elemeit körökre osztott és valós idejű múló stratégiákat, és valami a projektből, és intézkedett játékok és játékaink. Csak, hogy megbizonyosodjon arról, amennyire a hang és addiktív játék, letöltheti a Space Rangers 2. Azt várod, komoly tér kaland, amely, mint a gyakorlat azt mutatja, a legérdekesebb az átlagos játékos.

Space Rangers 2: Dominators elviszi az 250 évvel a brutális háború véget ért a civilizáció klisanov. Hogy pontos legyek, akkor utazni 3300god. Az arénában a négy alapvető emberi civilizáció, amellyel a nemzet úgy döntött, hogy működjenek együtt. Ezek közül:

1. Maloqs.

2.. Csapágyak.

3. Feyany.

4.. Gaalians.

Minden katona végül is, hogy jöjjön össze a koalíció, mint az ellenség jelenik meg a láthatáron - Dominators - kibermonstry, amelyek saját egyedi intelligencia. Mint látható, a Space Rangers 2 játék lesz szórakoztató és izgalmas, fejlődő mindenféle stratégia vezethet győzelemre a saját nemzet. A játékban lesz kezelni a saját karakter - Space Ranger. Tud fogadni a legkülönbözőbb képességek, hanem az, hogy mindezt ez lesz az egyetlen célja - hogy megmentse a galaxist.

In Space Rangers 2 hősök kissé frissített, mint a korábbi részletekben. Már kapható a két új osztály kezdett - kalózok és zsoldosok. Minden egyes tagjainak az osztály különleges képességeit, hogy lehet nagy segítség a konfrontációt a Dominators.

Választhat a hős lesz elérhető a Space Rangers 2 hajót csillaghajó. Ez egy fontos közlekedési eszköz, amely nélkül nem sikerül. Ön képes lesz javítani a hajót, és alkalmazkodni a szükségletekhez.

Mielőtt elkezdené a játékot, akkor le kell töltenie a Space Rangers 2. Ezt meg lehet tenni könnyen és gyorsan a torrent. Project Beállítás kevesebb mint 20 perc alatt, és közvetlenül utána, hogy Ön képes lesz elmélyülni a hihetetlen világot a tér.

Szeretné látni a saját szememmel, és elképzelni, hogy milyen ez a játék, azt javasoljuk, hogy gondolja át a Space Rangers 2 videó trailer. Ez segít, hogy a legtöbb helyes benyomást.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more