Könyvjelzők

Space Rangers HD

Alternatív nevek: Space Rangers HD

Játék Space Rangers HD: Revolution - egy tökéletes példa arra, hogyan kell újra a játékot HD formátumban lehet változtatni az életét. Az új projekt légzés rajongók "emlékszik a fiatalok" játszva a kedvenc játék egy teljesen új formában. Ezen kívül a valószínűsége vonzza az új közönség elég nagy - fiatal játékosoknak végre figyelni a Space Rangers, észrevette őket valami új és méltó, nem, amíg látta, mint egy isten háta mögötti ritka könyvet, amelyben játszott több a nagyapja.

Abban az időben, a játék Space Rangers HD: A háború mellett létrehozott egy érzés, lett az első és egyetlen projekt, amely sikeresen ötvözi a legjobb elemeit a legkülönbözőbb játék műfajok. A második részben a játék jegyzetek összefonódott RPG és arcade, stratégia és szöveges küldetéseket. Ezért a fejlesztők, és úgy döntöttek, hogy új életre ebben a játékban. Amellett, hogy az új formátumot projekt büszkélkedhet hozzáadásával néhány frissítéseket.

Mielőtt játszani kell lennie Space Rangers HD: letöltés Revolution. A mai napig, a játék simán fut az összes létező operációs rendszer, ami elég kényelmes és könnyű megkülönböztetni a sok más projekt. Továbbá, a projekt zökkenőmentesen akár szélesvásznú monitorok, a képet ebben az esetben úgy néz ki, egyszerűen lenyűgöző. Nem kétséges, a frissített változata a játék Space Rangers HD: A forradalom lesz sokkal érdekesebb játszani, nem csak a jobb minőségű, de jó grafika.

Adtak hozzá, és néhány újítás a játék maga. Például, a fejlesztők úgy döntöttek, hogy tovább bonyolítja a folyamatot a harc és harcos mellett robot dominators hozzá egy új osztályt ellenségei - Space Pirates. Feszültség a játék fogja érezni után azonnal képes lesz Space Rangers HD: A háború mellett letölthető. Bemutatta a titkot, és megmondja, hogy lehet választani, melyik oldalon, hogy megvédje a karaktert. Most válhat félként az emberi koalíció és támogatják a gonosz erői.

Jelentős változásokon ment keresztül, és egy listát a javasolt feladatokat. A tervezet a HD-küldetések és a küldetések lett sokkal több, és nem nekik lesz még érdekes. A játék végre tárgyalási funkció és karakter befolyásolhatja az ellenfél, sürgetve őket, hogy meggondolja magát, és "oktil" hogy úgy mondjam.

Siess kört Space Rangers HD: The Revolution hajó szöveges kaland szerelmeseinek, mert itt számuk nőtt többször. Ön képes lesz arra, hogy a gyakorlatban az éberséget és a logika, az intelligencia és a mozgékonyságot.

A láthatóvá (azok számára, akik még nem tapasztalták a játék), és hasonlítsuk össze a korábbi verzió (azok számára, akiknek már volt tapasztalata a projekt), javasoljuk, hogy keresse meg a játék Space Rangers HD: Revolution videó trailer, amelyet részletesen a legfontosabb árnyalatok a játék.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more