Könyvjelzők

Spartan Wars

Alternatív nevek: Spartan Wars

Spartan Wars játék egy játék, hogy elviszi egy utazásra, irányítása alatt az istenek.

Spartan Wars online - ez a játék a spártai csata, ahol a csata lesz átitatott a vér.

A spártai Wars regisztráció egyszerű, és különösen sok idő van, természetesen, nem fog.

Annak érdekében, hogy regisztrálják magukat a játékban szükséged lesz:

1. Internet-kapcsolat és egy böngésző.

2.. Keresése a kereső játék Spartan Wars Empire Of Honor.

3. Ugrás a főoldalra az oldal kattintson a linkre, hogy azt mondja: "Register".

4.. Megjelenik egy űrlapot kitölteni.

5. Adja meg az első cella a felhasználói nevét. Ez lehet a valódi nevét és fiktív.

6. Következő, írja meg a nevét, vagy jön egy login és adja meg.

7. Adja meg a címét a postaláda.

8. Gyere fel egy speciális jelszót a játék, és írd a megfelelő cellába.

9. , Majd írja be a jelszót ismét a megerősítéshez.

Figyelem! Ezek a tételek a csillaggal jelölt kötelező.

10. Kattintson a "Register".

Játék Sparta Warriors nyújt kiválasztja a három isten. Meg kell adni a lehetőséget, hogy végre három lépést az istenek

- Istentisztelet (imádat) - Ön dönti el, isten, aki imádja a lakosok, akik élnek a városban. A hős csak imádni egy Istent választotta, és minden isten adja a város eredeti bónuszokat. Egyedül Isten képes termelési potenciáljának növelése, a fa, a másik valami mást, és így

- Level Up (javítása) - ha a szint az Isten, hogy szaporodnak a számát prémiumok, hogy ez az Isten hozhat a városba. Ehhez meg kell szemüveg hit. Általában keresnek a csatában, és segítségével az áldozat. A hit fontos, hogy pontokat keresni a lehető leghamarabb.

- Sacrifice (áldozat) - ebben az esetben az adomány isten kártyát kap pontot a hitéért. Általában csak adományoz a kártyák istenek, akiket a játékos két, és ezért jobb, ha nem.

Lejátszás spártai Wars Ön lesz a csapatok között javasolt

1. Scout (Scout). Ez a gyors csapatok, de nagyon gyenge. Ezek a felderítők. Ezeket fel lehet használni a feltárási más városokban. Cserkészek hozza meg információkat a forrásokat és erőket az ellenfél.

2.. Kardforgató (Swordsman). Ők tartják a gerincét olyan hadsereg. Az ő fegyvere - a kardot. Ők bónuszok ellen, harcosok, akik megtámadták a tengely és a lovasság, de ezek a csapatok könnyen megölték nyilakkal. A fő előnye, kardforgató, olcsók, és lehet sokat vásárolni.

3. Spearman (Spear). Ez a legfontosabb az erős harcosok, akik csak gyalog. A fegyver - egy lándzsa. Nekik van egy bónusz ellen kardforgató és lovas katonák, ők is könnyű megölni nyilakkal.

4.. Fejszés (axemen). Ez elég erős harcosok. A fegyver - a csatabárdot. Nekik van egy bónusz ellen, lándzsás és lovas csapatok. Ezek a katonák egyszerűen megölték nyilakkal.

5. Archer (Archer). Ezek a csapatok teljesítménye ragadós száj csapatok, de ezek meglehetősen gyengék védelmében

6. Lovasság (lovasság). Ez arra kényszeríti ugyanaz a karddal, csak lóháton. A fegyvereik kardok. Nekik van egy bónusz ellen, harcosok, akik megtámadták a tengely ellen íjászok. A leggyorsabban megölik hordák gyalogság.

7. Lancer (Knight). Ezek ugyanazok a lándzsa, csak lóháton. A támadást lándzsák. Nekik van egy előnye, szemben kardforgató és íjász.

8. Axerider (Fejszés lóháton). A harcosok, akik egy fejszét, és menj lovaglás. Nekik van egy bónusz ellen, lándzsás és íjászok.

Spartan Wars fog játszani egy pillanat alatt. Spartan Wars Online - ez a játék az Ön számára!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more