Könyvjelzők

Sparta War of Empires

Alternatív nevek: Sparta: opciói-Empiress

Sparta: War of Empires - katonai és gazdasági stratégiát valós időben.

Zdes vársz epikus csaták, legendás hőstettek, és persze egy izgalmas kaland. A fő cél a játék kezd harc a többi játékossal, valamint a legkegyetlenebb király Xerxes. Ki fog nyerni, hogy, és átveheti a hatalmat az ókori világ.

Dlya nyerni kell próbálni meglehetősen, hogy saját hadsereg, építeni és erősíteni a falakat az ő politikájának. De ez még nem minden, mert az egyik legfontosabb összetevői a források:

  • Derevo
  • Zerno
  • Bronza

Razobratsya körül, és indítsa el a Sparta: War of Empires játszani, hogy jön a támogatás, hogy Leonyid király Spárta!

Odnim lehetséges módja annak, hogy a siker eléréséhez a honfoglalás szomszédos politikai. Mert ez a játék Sparta: War of Empires is több mint harminc különböző egységek, ezek a következők:

  • stremitelnye macedón horsemen
  • stoykie görög Hoplitot
  • legendarnye Spartan voiny
  • otvazhnye mirmidontsy

Vse lesznek egy rendszerben, és harcolni fog a keserű mellé.

Razvivatsya és a játékot Sparta: War of Empires lehetséges többféleképpen

  • V ha nem kész azonnal harcot az igazi ellenség, akkor lehetőség van arra, hogy megpróbálja a kezét a számítógép ellenség. Oracle fogja mondani, ahol megtalálható egy megfizethető cél. Annak hódítás miatt jutalom formájában a tapasztalat, a csapatok és természetesen források.
  • Takzhe van egy másik módja annak, hogy gazdag, ő épít Togosa, majd a honfoglalás telepeket. Amely tartalmaz egy csomó más források, így a hosszabb telepen alatt van a hatása, annál több erőforrást kaphat. Az igazság nem szabad elfelejteni, a nemes parancsnokok, akik azt is szeretnék versenyezni a fortélyok. Ezért időszerű jele megállapodást a kölcsönös segítségnyújtásra a többi politika, akkor neked még erősebb!

Krome ez a játék Sparta: War of Empires megadja neked a lehetőséget, hogy hozzon létre egy szövetséget vagy csatlakozni egy meglévő. Ehhez keresse fel a legközelebbi nagykövetség és a választáshoz. Meg kell rögzíteni, amennyire csak lehetséges, a Pantheon és fejleszteni őket. Akkor hamarosan lesz az új király Spárta! Azonban legyen óvatos, mivel a közeli, azaz a keleti freestyle Görögország kegyetlen ellenség perzsa király Xerxes és serege. Ők folyamatosan támadja a Pantheon. De ne ess kétségbe, mert a perzsák felett aratott győzelme a díjat az istenek kapsz Orikalkum, akkor bocsátja a király csapatai, és adjon nekik erőt és energiát kétszer. Ezt követően, senki sem tud ellenállni a hadsereg.

Prezhde elkezdi a játékot folyamatot el kell menni a hivatalos honlapján a projekt, és adja át egy egyszerű és gyors regisztrációs folyamatot, ami a következő lesz: meg kell adnia a nevét a játék; email cím; Írja be a jelszót; ismerkedjen meg a felhasználói megállapodást; nyomja meg a gombot Sparta: War of Empires regisztráció. Most minden olyan tevékenységet, csak attól függ, akkor gyorsan gyűjteni a bátor harcosok, politikák megerősítése és indul az új gyalogos!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more