Könyvjelzők

Spec Ops: The Line

Alternatív nevek: Spec Ops: The Line

Játék Spec Ops: The Line - egy multi-platform játék a műfaj a katonai akció a fejlesztő Yager Development, megjelent június 26, 2012. Localizer területén az Orosz Föderáció 1C-SoftKlab, ami megjelent a játék, az orosz ugyanakkor a világpremierjét. A srácok a Yager teremtett elég jó játék. Ha elkezd játszani Spec Ops: The Line, akkor biztos, hogy sokan egyetértenek abban, hogy a történet ebben a játékban tényleg kiemelkedik!

Tehát, a játék Spec Ops: The Line történet az események, hogy a főszereplő, akit itt a kapitány M. Walker. Őt, mint parancsnoka a csoport harcosok dobja Dubail hogy azért, mert a gyakori hihetetlenül erős és hosszú homokviharok homokkal borított, így élnek benne elviselhetetlenné vált. A legtöbb helyiek sikerült, hogy a városban. Most Duban mögött, néhány ember, és a fosztogató bandák. Miután a központi része Dubail alapú központja harmincharmadik zászlóalj shtatovskie hadsereg parancsnoksága alatt ezredes Conrad. Hat hónap után a teljes csend hirtelen jön ezredes üzenete alapértelmezett evakuálási küldetését. Hogy tisztázza a helyzetet, és a mentési művelet a városban, küldött egy speciális csoport "Delta" parancsnoksága alatt Walker. Mivel már Duban, lázadás rájön, hogy van egy igazi káosz harcban.

Játék Spec Ops: The Line PC-fejlesztőknek, így fogant, hogy van eltérő befejezés. 4 lehetőség közül, hogy a játékosok végig a játékot. Point of áthaladását variáns végződések található, az utolsó fejezet, és senki nem befolyásolja a cselekvés játékosok a játék során. Ez az, amit a játék felajánlott végződések

1. Captain M. Walker lehetővé ezredes Conrad megöli magát, vagy öngyilkos, beszélgetett ezredes

2.. Captain M. Walker úgy dönt, hogy megöli az ezredes, majd bérbe az egység, amely hozza haza.

3. Captain M. Ezredes Walker úgy dönt, hogy megöli, és meghalt egy lövöldözésben a mentő csapat.

4.. Captain M. Walker úgy dönt, hogy megöli az ezredes, majd eltávolítja a harcosok a mentőcsapat, és úgy dönt, hogy marad a Duba.

Ha még nem döntött arról, hogy Spec Ops: The Line letöltés, akkor azt javasoljuk, hogy megtalálja az interneten a Spec Ops: The Line felülvizsgálata. Elolvasása után számos vélemény a kritikusok, vagy tapasztalt játékosok, valamint látva az áttekintést videókat és játék pótkocsik, könnyebb lesz eldönteni, ha kell letölteni és telepíteni a számítógépre.

Telepítése a játék, és kezdj el játszani, akkor lesz megismerkedni a következő karaktereket:

1. Különítmény a "Delta" - Kapitány Martin Walker, 1. hadnagy Adams - Heavy művészet. Őrmester Lugo - mesterlövész.

2.. Damned (33th zászlóalj) - Colonel John Conrad, DJ - haditudósító, gengszter, főhadnagy McPherson, törzsőrmester John Forbes.

3. CIA - Kastavian ügynökök, Daniels, Gould, Riggs.

A Spec Ops: The Line küldetés. A fejlesztők kerülnek be a játékot, elég sokat. Ez kezdődik a prológ, majd a 15 fejezetből és egy epilógus, hogy bárki, még a pickiest játékosok lesznek, hová forduljon.

Ha kíváncsivá a történet a játék, akkor megy a hivatalos honlapján http://www. specopstheline. com / index. html és töltse le a játékot. Persze szívesen költenek több mint egy órát a folyosón ezt a lenyűgöző és nagyon szilárdan készült játék katonai stílusú.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more