Könyvjelzők

Varázserő 2

Alternatív nevek:

SpellForce 2 a körökre osztott stratégiák sorozatának folytatása, amelyeket PC-n játszhatsz. A grafika sokat javult a játék első részéhez képest, de jelenleg klasszikusnak tűnik, mivel sok év telt el a játék megjelenése óta. Ennek ellenére a játék releváns, és az ultra-nagy felbontású grafika soha nem volt a körökre osztott stratégiák kötelező tulajdonsága. A szinkronjáték és a zenei kíséret kiváló minőségű.

A játék az előző rész cselekményét folytatja, de egy külön projekt. A SpellForce 2 játék érdekes lesz mind a játékosok számára, akik már ismerik ezt az univerzumot, és a kezdők számára. Az új játékosok kényelme érdekében a fejlesztők egyszerű és érthető képzésről gondoskodtak.

A játék a végleges verzióban három kampányt tartalmaz, amelyeket kis időközönként adnak ki. Sok izgalmas órát talál a játékban.

A karakter, akit játszani fogsz, nem egyszerű. Egy ősi család leszármazottja, amely egy igazi sárkánytól vezet. De az ő vállán lévő feladat sem lesz könnyű.

  • Egyesítse zászlaja alatt az összes talált szövetségest
  • Vedd át az irányítást a környező területek felett, ez növeli a főszereplő mágikus erejét
  • Erősítse meg és bővítse a tornyot, ez befolyásolja a karakter képességeit
  • Próbálj minél több mágikus műtárgyat és legendás fegyvert találni

Sok megpróbáltatás vár rád a világ megmentésének nehéz útján.

A küldetés sikeréhez erős hadsereget kell létrehoznia. A legjobb, ha nagy harcosokból alakítod ki, de nem mindenki akar önként az Ön parancsnoksága alá kerülni. Egyeseket rábeszéléssel és vesztegetéssel kell a maguk oldalára rávenni, míg másokat még a csatában is legyőznek.

A játék harcrendszere körökre osztott. A teljes térkép hatszögletű cellákra van osztva. Te és ellenfeleid felváltva mozogsz és támadsz. A játékos kényelme érdekében az osztag kiválasztásakor kiemelésre kerül az a terület, amelyen belül mozoghat.

A csaták megnyerésével a harcosok tapasztalatot szereznek, és idővel szintet léphetnek fel. Minél magasabb a szint, annál több képesség válik elérhetővé a játékos számára. Ön határozza meg, hogy a sok lehetőség közül mely tehetségeket fejlesztheti ki. Ily módon fokozatosan hozzáigazíthatod az egész nagy seregedet a választott játékstílushoz.

Próbáld felszerelni harcosaidat a legjobb páncélzattal és fegyverekkel. A mágikus tárgyakat a legnehezebb megszerezni. Növelik a varázslatok erejét, vagy más bónuszokat adnak. Például növelik az osztag állóképességét, ami lehetővé teszi, hogy több sejtet mozgasson egy körben.

Az online módot továbbfejlesztették és véglegesítették. Most már könnyebb lesz a társaságban játszani. Lehetőség van valódi ellenfelek elleni küzdelemre, vagy kooperatív módban a barátaiddal végigmenni a játékon.

A SpellForce 2 ingyenes letöltése-es PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon. Nagyon kevés pénzért időtlen klasszikusokat szerezhet be játékkönyvtárában.

Kezdje el a játékot a lehető leghamarabb, hogy megakadályozza, hogy a sötétség elnyelje Eo varázslatos világát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more