Könyvjelzők

Spellforce 3

Alternatív nevek:

Spellforce 3 valós idejű stratégia és RPG egyszerre, van itt még egy kis városépítő szimulátor is. A játék jó grafikával és kiváló zeneválasztékkal rendelkezik.

Egy kis különítményt kell vezetnie, hogy megelőzzen több katasztrófát, és ne hagyja, hogy a fantáziavilág meghaljon minden lakójával együtt. Ne hagyd, hogy a gnómok alattomos uralkodó, a hatalomvágytól vezérelve, a világot a káosz szakadékába sodorja. Útközben meg kell akadályoznod a sötételfek pusztító szertartását. Sietni kell a feladatokkal, az elfek már elkezdték gyűjteni a lelkeket a sötét szentséghez, a törpe király pedig mindenre készen áll a hatalom és a dicsőség kedvéért.

Mielőtt a Spellforce 3 játékkal játszol, szokás szerint fel kell keresned a karakterszerkesztőt, hogy kiválaszthasd a főszereplő megjelenését.

Továbbra rengeteg kaland vár rád a különféle csodákkal és gonosztevőkkel teli fantáziavilágban. Minden, mint általában az ilyen játékokban.

Az áthaladás során kiválaszt egy csapat műholdat, amely nélkül nem lehet minden ellenséget legyőzni.

Mindegyik társnak megvan a maga képessége és karaktere. Nem tudod magaddal vinni az egész csapatot, ezért döntsd el, kit választasz a feladattól függően. Néha társak is részt vesznek egy párbeszédben, és ez további válaszokat nyit meg, néha pedig sok időt takarít meg, és segít a feladat sokkal gyorsabb elvégzésében.

A játék története nem rossz, de sok a klisé és a kiszámítható momentum, de a vége meg fog lepni egy kicsit.

Ehhez a további küldetések néha sokkal érdekesebbek, mint a fő történet, és gyakran nem nélkülözik a humort.

A játékban hat paraméter van a pumpáláshoz:

  • Kegyetlenség - közelharc
  • Fegyelem – védelem
  • Távolsági harc - íjászat
  • White Magic – Támogató varázslatok
  • Elemental Magic – Elemental Power varázslatok
  • Fekete mágia – Sötét erővel sebzés az ellenségen

Minden paraméterben Öntől függ, hogy melyik fejlesztési ágat választja, míg a második inaktívvá válik.

Gyűjts aranyat, tárgyakat és anyagokat a legyőzött ellenségektől. Ez lehetővé teszi, hogy folyamatosan fejlessze felszerelését, és segítsen ezekkel a kísérő karakterekkel. Ezenkívül néha kiesnek a viseltnél magasabb osztályú páncélelemek és fegyverek. Ezen felszerelés után még fejleszthet.

A játékmenethez meg kell szokni. A játék elején nem minden nyilvánvaló és érthető, de idővel minden probléma nélkül kitalálható.

Ez a harmadik játék a sorozatban. Ennek az univerzumnak vannak csodálói, és elsősorban számukra lesz érdekes. De a cselekmény itt nem kapcsolódik az előző részekhez. Ez egy külön történet, és még ha új vagy a sorozatban, akkor is érdekes lesz vele játszani.

féle tevékenység vár rád, végigmehetsz történetküldetéseken, játszhatsz további küldetéseket, vagy akár fejlesztheted és kiegészítheted a bázis-főhadiszállást.

A Spellforce 3 ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam portálon vagy a fejlesztő weboldalán. Ráadásul a játék ára meglehetősen alacsony.

Telepítse a játékot most, és induljon el a varázslatos világban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more