Könyvjelzők

SpellForce: Conquest of Eo

Alternatív nevek:

A SpellForce Conquest of Eo egy körökre osztott stratégia, amely folytatja a híres játéksorozatot. A jó grafika soha nem volt kötelező az ilyen műfajú játékokban, de itt minden rendben van. A játékegységek és épületek részletesek, a világ gyönyörű. A szinkronjáték minőségileg a sorozat korábbi játékainak stílusában történik.

A történetnek ebben a részében a főhős egy köpenyt és egy mágikus tornyot örököl elődjétől.

Mielőtt elég erős leszel ahhoz, hogy leigázd az összes környező földet, sok mindenre kell figyelned:

  • Tanulj varázslatokat, amelyek segítenek nyerni a csatatéren
  • Győzd le a nagy hadurak, hogy szolgáljanak téged
  • Fedezze fel a környező területeket és bányászati erőforrásokat
  • Küldj hadseregeket a szomszédos királyságok meghódítására

Ahogyan ez általában megtörténik, a leírás olvasása során úgy tűnik, hogy a játék rendkívül egyszerű, de valójában a szakasz megköveteli a találékonyságot és a további lépések megtervezésének képességét.

Méltó utódlá kell válnod, és folytatnod kell a kampányt, hogy kiszabadítsd a kimeríthetetlen varázslat forrását, az Archflame-t.

A cél eléréséhez szükséges az ellenőrzés alatt álló területek bővítése. Földjein mindenhol vannak kis zsebek mágikus lángokkal, használja őket a rendelkezésre álló varázslatok arzenáljának és a varázslat erejének bővítésére.

Küldj osztagokat minden irányba, hogy mágikus tárgyakat, egyedi fegyvereket és páncélokat találj harcosaid számára.

Ezek a nagy teljesítményű tárgyak megkönnyítik a küldetést.

A játék vezérlői meglehetősen egyszerűek. A csata során és a térképen való mozgás során felváltva jársz az ellenséggel. Ha már van tapasztalatod a körökre osztott stratégiákban, akkor könnyű lesz rájönni. Ha kezdő vagy, akkor egy kis edzés segít elsajátítani az irányítást, amit érdemes végigcsinálni, mielőtt elkezdenéd játszani a SpellForce Conquest of Eo-t.

Mindegyik egység vagy harcos képes egy mozdulattal előre vinni bizonyos számú hatszögletű sejtet. Ez a távolság a kényelem kedvéért kiemelve lesz. Az egység által megtett távolság számos tényezőtől függ.

  1. Tereptípus
  2. Mennyire fejlettek a mozgáskészségek
  3. Speciális felszerelések elérhetősége

Néha, hogy egy egység milyen messzire mehet egy körben, befolyásolhatja a csata kimenetelét.

Minden harcos tapasztalatot kap a csatákban való részvételért. A felhalmozott tapasztalat lehetővé teszi a harcos erejének növelését új készségek elsajátításával vagy a régiek fejlesztésével. Kiválaszthatod, hogy a harcosaidnak milyen képességekre van szüksége, és az egyéni játékstílusodhoz igazíthatod.

Minden átjátszás kissé eltér az előzőektől. Bár a kampány megismételhető, a települések, ellenségek, hasznos helyek elhelyezkedése újra generálódik. Ezért ne számítson könnyű győzelemre, még akkor sem, ha másodszor is végigmegy a játékon.

A

SpellForce Conquest of Eo ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot a Steam portálon vagy a fejlesztő webhelyén vásárolhatod meg.

Kezdj el játszani most, hogy átkerülj a SpellForce univerzumba! Ez egy népszerű játéksorozat rajongók millióival a világ minden tájáról!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more