Könyvjelzők

SpellForce

Alternatív nevek:
A

SpellForce az első játék a körökre osztott stratégiák ciklusában, amelyet PC-n játszhatsz. A játék már nagyon régen megjelent, a grafika klasszikus, pixeles, mint azokban az években mindenhol. Ez egyáltalán nem rontja el a játékot, de ez a rész elsősorban a SpellForce univerzum rajongóinak és a körökre osztott stratégiák kedvelőinek ajánlható. A zenei kíséret és a hangjáték minden bizonnyal tetszeni fog a klasszikus játékok rajongóinak.

Az Ön előtt egy akciójáték, amely egy több faj által lakott fantáziavilágban játszódik.

Válassza ki, hogy kivel játsszon:

 • Emberek
 • manók
 • Trollok
 • Thunders
 • Orcs
 • Sötételfek, akiket sok játékos ismer Drow

A felsorolt népek képviselői között vannak varázslatos tehetségű képviselők. Az egyik generációban 13 varázsló jelent meg hihetetlen hatalommal. Ezek a varázslók Kör néven szövetséget kötöttek.

A Kör létrehozásának célja az igazságosság helyreállítása és a békétlenségek megszüntetése volt a földön. Ezt a rituális elhívással tervezték végrehajtani, de ez soha nem valósult meg.

A hatalomvágy, amely több hatalmas varázslót is legyőzött, megosztotta a szövetséget, és véres háborúkhoz vezetett az egész mesevilágban.

A szárazföld kettéválásakor a Kör egyik vezető mágusa, Roen varázslatos portálokkal kötötte össze a keletkezett szigeteket. A szakszervezethez tartozó bűvészek többsége meghalt. A többiek elkezdték minden hívó rítusukat, abban a reményben, hogy leigázzák a Varázslángot, a varázsvilág fő erőforrását. Hogy valakinek sikerül-e, azt a SpellForce játék során megtudhatja!

A játék elején az erőd nem lesz nagy. Ahhoz, hogy megerősödjön, keményen kell dolgoznia.

 1. Bővítse és frissítse varázstornyát
 2. Vegye át az irányítást a
 3. körüli földek felett
 4. A kontinens legerősebb harcosainak legyőzésével legyőzni őket
 5. Tanulj új varázslatokat és építs mágikus erőt

Ezeknek a tételeknek a kitöltésével karaktered fokozatosan a legerősebb varázslóvá változtatja, és lehetővé teszi számodra a Varázsláng erejét.

Lehetetlen egyedül megtenni, létrehozni a legerősebb harcosokból álló hadsereget, és elküldeni tárgyak és varázstárgyak keresésére. A legerősebb harcosok lelke rúnákba van zárva, több rúnakövek összegyűjtésével legyőzhetetlen sereget kapsz. Utazásaid során győzd le az ellenségeidet, akikkel találkozol, és szerezd meg az irányítást földjeik és seregeik felett.

Válassza ki a fejlődés útját, és alakítsa csapatát a játékstílusának leginkább megfelelővé.

Szereld fel harcosaidat a legjobb fegyverekkel és páncélokkal. Növelje grimoire-ját erőteljes új varázslatokkal.

A teljes játéktér hatszögletű cellákra van osztva, egy mozdulattal minden osztag képes egy bizonyos távolságot leküzdeni. A lépések sorra történnek az ellenfelekkel.

Minél több földet irányítasz, annál több mágikus erőd van. Az erő növelhető a vándorlás során szerzett tárgyak felhasználásával.

A

SpellForce ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a fejlesztő weboldalán vagy a Steam portálon. Az évek során az ár jelentősen csökkent, és most ez egy nagyon kis pénz.

Kezdj el játszani most, hogy rendet teremts a varázslatos világban és hódítsd meg a Varázslángot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more