Könyvjelzők

Pókember: Miles Morales

Alternatív nevek:

Spider-Man Miles Morales egy másik játék, amely a Spiderman képregényeken alapul. A játékban a legfelső szintű grafikát fogod látni. A szinkronizálást profi színészek adják, a zene pedig hangulatot teremt.

A játék főszereplőjének neve Miles Morales, őt választotta Peter Parker utódjának. Amikor veszély leselkedik a New York Marvelre, nincs vesztegetni való idő, fel kell venni a Pókember jelmezt, és meg kell menteni a várost és annak lakóit a gonosz erőitől.

Mielőtt játszhatna a Spider-Man Miles Morales játékkal, végig kell mennie egy kis oktatóanyagon, de ez nem tart sokáig. Milesnek nehezebb lesz dolga, már játék közben új funkciókat kell elsajátítania.

Ahhoz, hogy hatékonyabban harcoljon a gonosszal, meg kell tanulnia:

  • Mérgező biorobbanások létrehozása, amelyek akár több ellenséget is könnyen letilthatnak egyszerre
  • Tanulja meg az álcázás használatát, amely szinte láthatatlanná teszi
  • A modulok hatékony használata a naprakész információkhoz

Emellett az akrobatikát is össze kell kapcsolni a hálóhasználattal. Ennek az arzenálnak nagy része még a mentorának sem állt rendelkezésére, de a tehetséges és szorgalmas tanulók idővel mindig felülmúlják a tanárt.

A játékban a hős ellenségei egy aljas energiavállalat és a legfrissebb technológiával felszerelt gazemberek egész hada lesz. Az utcák csatatérré válnak, és a csata során sokaknak áldozatot kell hozniuk a győzelemért.

A városban való mozgás olyan, mint a parkour, de valójában a web használata még látványosabbá teszi az üldözést.

Winter New York gyönyörűen néz ki, és lehetősége lesz megcsodálni a hófödte utcákat és az épületek homlokzatait. Miles nemrég költözött ebbe a városba, és minden új neki. Nem könnyű otthon érezni magát a bolygó legnagyobb városában. Fokozatosan, a küzdelem során minden utca ismerős lesz a hős számára, és végre új otthonra talál.

A harcrendszer nem túl bonyolult. Rengeteg trükk és készség létezik, de az átgondolt irányításnak köszönhetően nem lesz nehéz kitalálnia ezt az egész arzenált.

Ne felejtse el frissíteni hősének statisztikáit, ahogy tapasztalatot szerez. Ez megkönnyíti a továbblépést. Az ellenségek erősebbek és találékonyabbak lesznek, és számuk arra kényszeríti Önt, hogy minden erőt kifejtse, hogy legyőzze őket.

Miles nem lesz egyedül ezen az úton, idővel sok barátja lesz, akik mindenben segítenek neki. De természetesen a hősnek egyedül kell elvégeznie a legnehezebb és legveszélyesebb feladatokat.

A játék minden bizonnyal vonzó lesz a Marvel univerzum minden rajongójának. Úgy néz ki, mintha egy képregény lapjairól lépett volna ki. De még akkor is, ha valami csoda folytán nem ismered ezt a fantasztikus világot. Még mindig érdemes megpróbálni játszani, nagy valószínűséggel tetszeni fog, érdekes a sztori, szimpatikus a játék karaktere.

A

Spider-Man Miles Morales ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Telepítsd a játékot most, és tedd büszkévé Peter Parkert utódjára!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more