Könyvjelzők

Spiral Knights

Alternatív nevek: Spiral Knights

Spiral Knights - multiplayer online szerepjáték játék. Egyesíti a különböző műfajok. Létrehozott szerelmeseinek kalandos utazások feltérképezetlen világokban. Meg fogod tanulni Clockworks bolygó és harcolni lakóit. Spiral Knights játék lehet, úgy tűnik, elég egyszerű, de még a jövőben, akkor úgy fogja érezni minden varázsát.

Mit kellett volna arra, hogy gyorsan a játék érdemes kezdeni, hogy hozza létre a fiókot a játékban. Spiral Knights Kinek osztoznak a második alkalommal. Csak helyesen adja meg a szükséges adatokat:

  • Adja meg e-mail címét,
  • Invent és írja le a jelszót, amely nem kevesebb, mint hat karakter.

És azonnal kezdj el játszani a játékot Spiral Knights. Itt a korai szakaszában, hogy felér egy nevet a karakter, vagy használhatja egy véletlen a névválasztás az internet programot. Majd hozzon létre egy karaktert - a képében, a javasolt négy lehetőség közül. Ön választja ki az első eszköz, és az úton, amikor a karakter maga már a kardot, pajzsot és fegyvert. Mégis el kell döntenie, a szín, amely a jövőben már nem lehet változtatni. Ebben a szakaszban már rendelt a karaktered.

Most kezdenek. Uncharted bolygó - Clockworks, akkor kap egy váratlan baleset a hajót. És a három társa, mint úgy dönt izvedyvat területén. Itt találja magát a város Haven. Itt hihetetlen. A világ olyan fantasztikus, hogy a változások folyamatosan szállított.

Spiral Knights játszani, ennek megfelelően, amennyit csak tudsz együtt egyesületet, amely a négy személy, és a harc egyedül.

Minden eszköz és a szükséges elemeket a játék, akkor lehetősége van arra, hogy a viszonteladás árverésen, vagy csak vásárolni. De ott van az ideális választás a kereső

  • Aukciós és forrásokat
  • Tokenek,
  • Kraft,
  • Receptek
  • Resale.

Aukciós és erőforrásokat - a képesség, hogy eladja a meglévő erőforrásokat az árverésen, miközben nyomon a legtöbb futó és költséges eszközök.

Token - mint kiegészítő jövedelmet. Minden szinten kiesnek a ládák.

Kraft - értékesítési dolgokat, hogy hizlal az árakat.

Receptek - értékesítése a korábban vásárolt olcsó recepteket.

Követő - a lejárati aukció - ajánlatot a terméket, és eladni.

Általában meg kell, hogy adja át, mint a csalás, és javítja a berendezés.

Spiral Knights online játék által kifejlesztett cartoony grafika, mint egy egyszerű, de nagyon jó minőségű. Szóval ne csüggedjetek, ezek a játékok nyújtanak sok móka és izgalom. A játékmenet is elég szórakoztató, ilyen rengeteg tömeges harcok nem teljesül mindenhol.

A lehetőséget, hogy a játék Spiral Knights ingyen, gyártók automatikusan növeli a kör rajongók, és ez vonzott a többi játékos.

Ebben az izgalmas világot, és mindenki tud esni, de ragaszkodnak a, hogy elég, nem könnyű. De érdemes kipróbálni a kezét! Ezután, a világ az ismeretlen!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more