Könyvjelzők

Splinter Cell: Feketelista

Alternatív nevek: Splinter Cell: Feketelista

Lejátszás Splinter Cell: Feketelista - egy új projekt, amely azért jött létre a vállalatok - Ubisoft Montreal, Ubisoft Shanghai Ubisoft Toronto. A kiadó ez a játék, be nem kevésbé jól ismert cég - Ubisoft Entertainment. A játék jött létre, és megjelent 2013-ban, abban az évben. Ez azt jelenti, kétezer tizenharmadik év sok játék hihetetlenül fontos év. Érdemes megjegyezni, hogy 2013-ban, abban az évben kiderült, egy csomó játékot, de ez - volt a legnépszerűbb! Ez a játék is vonzza a figyelmet a rengeteg játékosok a világ minden tájáról. Splinter Cell: Blacklist db nagyon érdekes játék. Általában után a játékos kap a játék, azonnal rájön, hogy a fejlesztők nem a legjobb! Hihetetlen mennyiségű számítástechnikai cégek, fejlesztők igyekeznek létrehozni egy remekmű, de nem minden esetben, ezek a kísérletek nem koronázta siker. És a vállalatok Montreal, Ubisoft Shanghai Ubisoft Toronto - kiderült, hogy hozzon létre egy játék, vált az új és érdekes, és izgalmas, és emlékezetes! Ez egy hihetetlen munkát végzett a fejlesztők - dicséretre méltó!

Valószínűleg mindenki azt kérdezi magát - a Splinter Cell: Blacklist hogyan kell játszani? De, természetesen, mondani röviden, hogyan, és milyen lesz elfoglalva a játék során.

Amint megkezdi a játék, az első dolog, elindítása után a játék Splinter Cell: Feketelista - akkor azonnal látni egy kis promo videót. Ebben a videóban látni fogja, hogy a gazemberek próbálja támadni az Egyesült Államok, hogy hozza létre ezt a furcsa, valami nagyon szörnyű. Tegyen meg minden lakói ennek az országnak, hogy térdeljen le. Megfélemlítsék őket. Mert ez a szörnyű gazemberek készülődés vette kezdetét gyilkos támadásokat. Az ellenfelek elkezdték lebontani az alapja az amerikai nagykövetség. Az Ön feladata, hogy mentse a hatalmas ország! Be kell, hogy megakadályozzák a terrorista támadások, hogy a vér a békés és ártatlan polgárok - nem válik! Hogy az emberek biztonságosan járni amerikai földön, és nem félnek. A játék során látni fogja ismerős neked, Sam. Ami azt illeti, volt, hogy visszavonul, de mégis, itt van. A legfontosabb -, hogy nem veszítette el a harci képességek, amely megmutatja, hogy egy rövid gyakorló küldetést.

Hidd el nekem, akkor feltétlenül le kell töltenie Splinter Cell: feketelista. Ez egy hihetetlenül izgalmas projekt. Azt javasoljuk, mielőtt részt a folyamat letöltése játékok az interneten, hogy a Splinter Cell: Blacklist video. Tekintse meg a különböző bemutató videók, hogy segítsen élvezze mindazt, amit tud ajánlani a játékot. Akkor nézd meg az alapvető küldetése, hogy bizonyos első lépéseket a játékban. Ez lesz felmászott és informatív! Ha megnézzük promók, akkor folytassa közvetlenül letölteni a játékot. Nézze meg a játék hivatalos honlapján - (http://splintercell. Ubi. com / blacklist / en-us / home /) letöltése előtt ellenőrizze - Splinter Cell: Blacklist rendszer követelményeinek, ha a számítógép megfelel ezeknek a követelményeknek, akkor lehet kezdeni nyugodtan swing a játékot.

Javasoljuk, hogy ellenőrizze a letöltött fájl vírusokat. Ez biztosítja a számítógép biztonságát, és jelenítse önmagában nem hoz rengeteg időt. Nagyon fontos, hogy mielőtt még kicsomagolni a fájlt. Amint látod, hogy a fájl nem "tiszta", nyugodtan telepíteni a játékot a számítógépen, és élvezze a játékot dimenzió!

Kívánunk sok szerencsét! Van minden szükséges munkát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more