Könyvjelzők

Splinter Cell Conviction

Alternatív nevek: Splinter Cell Conviction

Játssz Splinter Cell: Conviction - egy egyedülálló és viszonylag új projekt, amely fogant, és létrehozta 2010-ben évben! Létrehozásához ez a része a játéknak újra együtt a két vállalat. A nevük is hasonló: az első - Ubisoft Montreal és a második - Ubisoft.

Vegyünk egy szót - játék Splinter Cell: Conviction csak csodálatos! A játék nagyon dinamikus, és folyamatosan változik valamit. Ez segít a játékosnak nem lehet megunni, mindig friss szemmel mindig szép táj. Sugarai a reggeli nap, amely Pierce Arrow legfontosabb műemléke a város. Perzselő nap felfalja a szemet, ezért világos és meleg. Bár már régóta, a város megszabgrown a sötétség az éjszaka, akkor meg kell harcolni egyenletesen ellenfelek.

Mint mindig, mint a következő részekből áll ez a játék, és ebben, a főszereplő nevét is - Sam Fisher. Erős, szép, szép, ritka, de mosolyogva srác. Ő az az ember, aki harcol egyedül, szinte, az összes ellenfelek a városban. Splinter Cell: Conviction PC érdekelni fogja.

A fejlesztők tettek minden rajongó a műfaj akció meglepetés - most már lehet játszani ezt a játékot, és a tablettát. Csak az interneten található, mint kérésére itt - Splinter Cell: Conviction android, - találsz egy speciális változata a tablettát, de meg kell bizonyosodni arról, hogy letölthető Splinter Cell: Conviction.

A csak most kezdik játszani a játékot, akkor azonnal rájön, hogy a fejlesztők befejezték minden eleme a játék magas szinten. Ön képes lesz arra, hogy, ha azt szeretné, élvezze a játék, mert ez az Ön számára, a fejlesztők tette ezt az innovációt. Nos, akkor is, ha áll a dugóban, vagy csak ülni és pihenni egy lounge szék, vagy utazik a metróban -, akkor mindig a tablettát, és hogy mennyit szeretne ebben a csodálatos világban ez a játék! Ez mind az Ön, kedves rajongók ezt a csodálatos sorozat játékok. Mindössze annyit kell tennie, hogy a vágy, hogy élvezni mindent, ami történt, de miután ez a felülvizsgálat, akkor biztos lesz!

Sokan kíváncsiak, hogyan lehet helyesen telepíteni és letölteni ezt a játékot? Mondjuk rögtön, hogy nem tud rajzolni elhamarkodott következtetéseket, meg kell tudni, hogy ez a játék megéri az időt fog tölteni. Nézd meg alaposan, Splinter Cell: Conviction videó. Ez segít eldöntheted, hogy tetszik a műfaj (ha még nem játszott a játék), akkor azonnal mutatja a kezdeti missziókat és feladatokat, amelyek abban is segít, hogy a helyes választás. Miután az előző eljárás videókat nézni, akkor látogasson el a hivatalos oldalra, és többet információt a játékról (link a játék hivatalos honlapján - http://www. amazon. de/Tom-Clancys-Splinter-Cell-Conviction/dp/B0010WTCV0 # productDescription). Most letöltheted a játékot a személyi számítógép vagy a tablettát, és van egy nagy idő ezt a játékot!

Kívánunk sok szerencsét! Mindannyian sikere! Azt szeretném, ha a győzelem!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more