Könyvjelzők

Stalker 2

Alternatív nevek:
A

Stalker 2 egy lövöldözős játék első személyű nézettel. Játszhatsz PC-n. A grafika nagyon jó minőségű és valósághű, az egyik legjobb a modern játékok között. A szinkronszínészet professzionális, a zene tökéletesen passzol az összhangulathoz és nem fáraszt még hosszas játék esetén sem.

A Stalker játéksorozat kiegészítését rajongók milliói várták világszerte; szerencsére hamarosan a teljes megjelenésre is sor kerül.

Azok az események, amelyekben résztvevő lesz, Pripjaty területére visznek, ez egy város a csernobili atomerőmű közelében.

A játék korábbi részéhez hasonlóan, itt is nehéz utat kell megtenned a terepen, ahol a számos anomália és ellenséghordák miatt minden lépésed az utolsó lehet.

Az

tipp segít megérteni a vezérlőket, de ha már játszottál lövöldözős játékkal, akkor enélkül nem lesz gond.

A cselekmény érdekes, akárcsak az előző részekben.

Sok minden vár rád az átjárás alatt:

  • Fedezze fel a zónát hasznos tárgyak és anomáliák után kutatva
  • Bővítse fegyverarzenálját, és módosítsa azokat
  • Ismerd meg a Zóna lakóit és találj köztük barátokat
  • Tanuljon új harci technikákat és más hasznos készségeket
  • Tedd meg, amit elvárnak tőled a küldetések során, vállalj el további feladatokat jutalomért és tapasztalatért

Ez egy kis lista arról, hogy mit fog tenni, ha PC-n játszik a Stalker 2-vel.

E játéksorozat korábbi részei egy időben valósághűségükkel és érdekes küldetésükkel megnyerték a rajongók szívét. A Stalker játéka még érdekesebbé vált.

Az időjárás egész nap változik, eshet eső vagy erős szél fújhat.

Karakterének rendszeres táplálkozásra és pihenésre lesz szüksége.

A csata után, ha megsebesült, kötést kell feltennie a vérzés megállítására. Ha túl sokáig tartózkodik olyan helyen, ahol magas a sugárzás szintje, előfordulhat, hogy gyógyszereket kell szednie a sugárzás csökkentésére. Az alvás is nagyon fontos, szükséges ahhoz, hogy a hős lendületesnek érezze magát, és készen álljon az új kihívásokra.

A veszélyes helyeken való áthaladás során a régi szép időkhöz hasonlóan a csavarokat maga elé dobva segít azonosítani az anomáliákat. Ha nem játszotta az előző részeket, akkor nem tudja, hogy az anomáliák olyan helyek, ahol fokozott háttérsugárzás van, a fizika törvényei másként működnek, és jobb ezeket elkerülni.

Azok számára, akik kreatívkodni szeretnének, kényelmes szkriptszerkesztőt biztosítanak, csak telepítse a játékot.

A más játékosokkal való online játék lehetőségét többjátékos módban valósítják meg, amely később frissítésként ingyenesen megjelenik a Stalker 2-ben. Ez a mód megköveteli, hogy a számítógép csatlakozzon az internethez.

A szöveg írásakor még nem történt meg a teljes megjelenés, és csak a játék előrendelése lehetséges, de ha elolvassa a szöveget, a játék valószínűleg már mindenki számára elérhető.

Stalker 2 ingyenes letöltés sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a fejlesztők hivatalos webhelyén vagy a Steam portálon.

Ha szereted a lövöldözős játékokat, akkor valószínűleg sok órát töltöttél a Stalker korábbi részeivel, az új részben pedig még veszélyesebb kalandokat és nehéz feladatokat találsz!

Minimális követelmények:

OS: Windows 10

Processzor: AMD Ryzen 5 1600X / Intel Core i5-7600K

Memória: 8 GB RAM

Grafika: AMD Radeon RX 580 8GB / NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB

Tárhely: 150 GB szabad hely

További megjegyzések: SSD

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more