Könyvjelzők

STALKER: Clear Sky

Alternatív nevek: STALKER: Clear Sky

Játék STALKER: Clear Sky - fantasztikus multiplayer szerepjáték játék a műfaj a first-person shooter, amely a hivatalos része előzmény nevezett S. : Shadow of Chernobyl. Mivel az első rész és a prequel által kifejlesztett GSC Game World. Stalker Clear Sky játék megmutatja, eseményeket, amelyek a megelőző évben azok az incidensek, amelyekről ismert, a hivatalos része a telek. Felé a központ a zóna túl közel csoport stalkers. Váratlanul történik erőszakos kitörés után, amely megváltoztatja az egész területet. A katonák közül sokan, akik éppen helyen anomáliák meghalt. Hamarosan közötti konfliktusok frakciók, végül nő egy valódi háború a terület és a területen leletek. Főszereplő - a zsoldos nevű Scar. Túlélte több kibocsátást, míg tagjai csapata öltek meg. Képviselői a titkos csoport "Tiszta égbolt" szegény ember található a vasút északi részén a mocsarak és elvittek a bázis. Itt van, hogy Scar oklemalsya majd kezdett együttműködni a megváltók. Ami ezután történik, meg lehet tanulni, kezd játszani Stalker Clear Sky.

Fogott egy fantasy világban, akkor képes lesz arra, hogy válasszon egy magatartás. Akkor válhat egy kívülálló, vagy aktív résztvevője, mi történik körülötted. Függetlenül attól, hogy a tevékenységét a világ mindig gazdag a különböző rendezvények. Minden egyes lépést vár az új meglepetésekkel. Például, hogy a következő körben lehet állítani egy baráti társaság a Stalker vagy den veszélyes szörnyek, csapda, ahonnan gyakorlatilag lehetetlen, hogy vagy értékes trófeát. És annak érdekében, hogy ilyen egy felejthetetlen utazásra, akkor csak meg kell letölteni Stalker Clear Sky. Innovatív rendszer élettartamát szimulációs játék vezérli az összes karakter és események a Zóna. Ezért a világ nagyon élénk és mozgékony. Dynamics játékmenet hozzá és módosíthatja a napszaktól. Sőt, az éjjel-nappal az utcán sok tényezőtől függ. Adunk egy kis példa. A sötétben, sok állat jobban lásson, akkor nem mondja az a személy, akinek a sötétben kell még óvatos. Lehet, hogy éjjel nem érdemes kihajolt menhelyek? Általában, minden alkalommal, és akkor meg kell tanulni, hogy megértsék azt. Körülbelül ezer Stalker sikeresen életben maradni ebben a világban. A kutatásokat végeznek, szükség esetén be a csatába, hogy a kereskedelmi ügyleteket, kommunikálnak egymással, és ne felejtsd el a többit. Ön lesz az egyik, és élni az életmód, hogy a legtöbb inkább. Szerencsére, a cselekvési szabadságot a játék lehetővé teszi azt.

Hogy jött ki sértetlenül a csata, van, hogy vigyázzon a megbízható felszerelés. Stalker Clear Sky fegyverek meglehetősen változatos, amellett, kis dolgok, mint például a hangtompító, gránátvető, mesterlövész hatálya alá javulást. Elérhető a használata, és egyéb járulékos tételek: védőruházat, elsősegély-készletek, érzékelők, kötszerek, sugárzásoktól való védelme. Miután letöltötte a videót Stalker Clear Sky, azonnal tegyen lépéseket, és végül elérni gazdagság és a hírnév, és annak ellenére, hogy a közelgő nehézségeket.

Előzmény képes legyen szíves a felhasználó számos olyan funkciót tartalmaz, amely elcsábítani. Az élet nem állt meg, és vele együtt változnak, és a kedvenc szórakoztató. Próbálja ki - nem fogod megbánni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more