Könyvjelzők

Stalker Online

Alternatív nevek: Stalker Online

Végül, nem volt mit várt minden rajongó a híres sorozat játékok S. R. Sok minden elhangzott ismételgették, arról, hogyan kell kinéznie, mint a játék Stalker online különböző online fórumokon. Minden nagy hadsereg az online játékosok CIS várt pillanat, amikor az azonos online játék Stalker örömére őket diadalmas kijárattal a nyílt terek az internet.

És ímé, a cég a programozók Jekatyerinburg Cybertime Rendszer gyűjtött bátorságot, és megpróbálja befogadni a kívánságait a rajongók a sorozat, vette ezt a régóta várt kísérlet, és megmutatta nekünk kell kinéznie online játék Stalker. Gratulálok kedves játékosok! Most már játszhat online Stalker!

Azok számára, akik nem ismerik. Minden játék a sorozat S. R. alapján maximum realizmus szimuláció az élet a csernobili lezárt zónában. És a közeljövőben, egy alternatív ahol NPP történt erősebb emisszióval. Ez természetesen befolyásolja a környezet és a Zone. Kezdtek megjelenni a különböző anomáliák, tárgyak, stb § Ez a tanulmány a fenti jelenségek és foglalkozik a Stalker - remeték Zone. Az egyik, és meg kell játszani a játékot online Stalker.

A Stalker Online kell játszani a játék megkezdése fájlt a számítógépről. Lehet letölteni a játékot a fő oldalon a játék.
1. A "Download játék", akkor válasszon egyet a linkeket letölteni.
2.. Amikor az archívum a játék a számítógépre letöltött, csomagolja ki a fájlokat.
3. A Csomagolja ki a fájlt egyszerű telepítés, és akkor játszani a játékot online Stalker.
, Akkor a játék honlapján meg kell átadni Stalker regisztráció.
1. Először meg kell, hogy egyezzen bele a szabályokat a fórum Stalker-Online
2.. Ezután adja meg a bejelentkezési (a nevet, amely alatt meg fogja tanulni a játékot, és a honlapon)
3. E-mail cím
4.. Jelszó megerősítése
5. Válassza ki a nyelvet, kényelmes játszani, időzónát.
6. Töltse ki az egyszerű ellenőrizze, hogy a regisztrációs Stalker áthaladni egy élő személy, és nem egy bot.

Játék Stalker Online kapsz, ha a számítógép megfelel a következő minimális rendszerkövetelmények:
Minimális rendszerkövetelmények:
Video: NVidia GeForce 8600, Ati X1600 SM3. 0 és legalább 256 MB memória
RAM: 2GB
CPU: 1800 MHz
OS: Windows XP, 2003, Vista, 7 (32/64bit)
Rendszer: Latest DirectX 9. 0C. NET Framework 3..

Amikor ellenőrzi a játékot, mielőtt Stalker megnyitja hatalmas univerzumban megőrzése kísérete harc a túlélésért a korlátozás alatt álló övezetben a csernobili atomerőmű. Stalker online jelenleg béta. Ez azt jelenti, hogy a jövőben meg kell várni, csak az új fejlesztések a játék fejlesztői.

Stalker online játék, ahol a legtöbb időt adott, hogy végre mindenféle feladatokat és küldetéseket. Eleinte úgy tűnik, túl egyszerű, de a felhalmozási tapasztalat a zaklató lesz erősebb és kap feladatokat, amelyek célja például, mélyreható tanulmányt anomáliák Zone. A végrehajtás minden feladatot kapsz egy tapasztalat, hogy megy a fejlesztési jellemzői a STALKER. A játéknak nincs világosan meghatározott karakterosztály, mert te magad szabadon választhatják meg azt a szerepet, amit tetszik.

Az összes online játék Stalker épülő demokratikus elvek, ahol minden gamer Fórum Játékok jogot, hogy véleményüket és javaslataikat a kedvenc játék, annak érdekében, hogy még jobb. Legyél újonc között Stalker. Választhat maguknak a sorsa egy zsoldos vagy menjen az út az aszkézis, és talán érdekesebb lenne megfejteni a rejtélyt, a Zone. Beállítások navigálás izgalmas világába Stalker online van bőven, és mindegyik teszi a valódi érzelmek.
Stalker online játék vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more