Könyvjelzők

Star Trek Flottaparancsnokság

Alternatív nevek:

Star Trek Fleet Command űrstratégia mobil platformokhoz. A játékban gyönyörű grafikákat láthatunk, és élvezhetjük a Star Trek filmciklusban hallhatóhoz nagyon hasonló zene hangját.

A játékban az űrállomás vezetőjévé kell válnod, és fel kell fedezned az űr kiterjedését.

Itt egy igazán hatalmas univerzumot találsz, sok bolygóval, amelyek mindegyikének felszínén rengeteg rejtély rejtőzik.

A játékvilág hatalmas kiterjedésének felfedezéséhez sok erőforrásra lesz szüksége. Építs egy űrállomást erőteljes gazdasággal. Vegyen részt kereskedelemben és bányászatban az irányítása alatt álló bolygókon.

Időrendileg nehéz időben kell játszani. A galaxis egy nagy háború küszöbén áll a klingonok, a romulánok és a Föderáció között.

Használjon taktikát és stratégiát a csaták során, de ne feledkezzen meg a diplomáciáról.

Csevegés online játékosokkal a világ legtávolabbi sarkairól. Találj új barátokat, hozz létre szövetségeket. Vagy versenyezzen a bajnokságért a riválisokkal.

Legendás karaktereket toborozhatsz a Star Trek univerzumból az irányításod alatt.

Az Ön irányítása alatt fog szolgálni:

  • Spock
  • Nero
  • James T. Kirk

és még sok más. Ezeknek a karaktereknek mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik, amelyeket még tovább fejleszthet, ahogy nőnek a tapasztalatuk és a szintjük.

Építs hihetetlen űrhajókat minden fajból. Starship Enterprise, Romulan Warbird és Klingon Bird of Prey.

Hozzon létre egy erős űrflottát parancsnoksága alatt. Vegye át az irányítást az új rendszerek felett.

Segíts a bolygók helyi lakosságának. Pusztítsd el a kalózokat és a csempészeket. Békítsd ki a harcoló törzseket.

Végezzen el több száz érdekes feladatot és küldetést. Minden feladat egy fantasztikus történetet tár eléd, és értékes nyereményeket és tapasztalatokat tesz lehetővé.

Tanuljon meg új technológiákat, és javítsa a már elérhető technológiákat. Frissítse a fegyvereket, a tudományos felszerelést és a hajói védelmét.

Nézzen be az űr legtitokzatosabb zugaiba, ahol még soha nem járt civilizáció előtted. Keress ott szokatlan életformákat, és tanulmányozd őket.

Vegyen részt a háborúban, és vegye át az irányítást számos világ felett, hogy békét és jólétet hozzon nekik.

Építse újjá és fejlessze bázisát. Erősítsd meg a védelmet, mert minél jobban megy az üzleted, annál valószínűbb, hogy az ellenség megtámadhat.

Rendszeresen kell játszania a Star Trek Fleet Command játékkal, ha meg akarja hódítani a Star Trek galaxis kiterjedését. Minden nap jelentkezz be a játékba legalább néhány percre, végezd el a napi feladatokat, és nyerj értékes nyereményeket.

Vegyen részt a szezonális ünnepeknek szentelt eseményeken, és szerezzen egyedi tárgyakat és hajókat, amelyeket máskor nem kaphat meg.

A játékot nem hagyták el, és folyamatosan frissítik, még érdekesebb feladatokat és küldetéseket adva hozzá.

Ha szeretné kifejezni háláját a fejlesztőknek, írhat véleményt a játékról, vagy vásárolhat valódi pénzért a játékon belüli boltban. Az áruházban található ajánlatokat rendszeresen frissítik, és gyakran nagyon értékes erőforrásokat vásárolhat meglehetősen olcsón, sok minden megvásárolható játékon belüli pénznemért.

Star Trek Fleet Command ingyenesen letölthető Android rendszeren, akkor kövesse az ezen az oldalon található linket.

Telepítsd a játékot most, és csatlakozz a Star Trek univerzum hatalmas űrkutatóinak csapatához!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more