Könyvjelzők

Star Wars Battlefront 2

Alternatív nevek: Star Wars Battlefront 2

régóta várt Star Wars Battlefront 2 játék.

Svédországból, Kanadából és Angliából

célzott három fejlesztési stúdió gyűlt össze a Star Wars folytatására. A Star Wars Battlefront 2 játék egy lövő, aki képes váltani a harmadik és az első személy között. Három üzemmód is rendelkezésre áll:

  • Odnopolzovatelskiy
  • Mnogopolzovatelskiy
  • Kooperativnyy

A résztvevők az űrhajókban akár 40 résztvevő is részt vehet. Az Xbox One-on és a PlayStation IV-en a barátok képesek lesznek kezelni az eseményeket egy megosztott képernyőn, és a megszerzett tapasztalatok, a díjak és díjak a hálózaton keresztül kerülnek a játékra. Ha azonban PC-t választ, vegye figyelembe, hogy ebben az esetben nem lehetséges a megosztott képernyő.

témakör.

Kezdve a Star Wars Battlefront 2 játékot játszani, akkor résztvevővé válik egy 30 éves rendezvényen, amely tartalmazza az epikus hatodik és hetedik rész közötti időszakot. Azok a pillanatok, amikor Shiv Palpatine császár meghal az Endor csatáiban, és a második Halálcsillag felrobban. Mivel az események főként a császári oldalról származnak, a játékosok képesek lesznek megfigyelni az első rend kialakulását és további ellenállását az ellenállásnak.

Iden Versio vezető hősnője és "Inferno" parancsnoka, a Birodalom lázadóinak bosszúja álmodik. Habár maga látta a második halálcsillag halálát, nem törte meg, hanem csak megkeményedett és megkötött, határozottságot adott. Ő hűséges Palpatine-ra, emlékszik az utolsó rendjére, hogy elnyomja a felkelést, és elhatározta, hogy megtartja az adott szót. Az ő csapatában csak a legjobb harcosok állnak készen arra, hogy feltétel nélkül teljesítsenek bármilyen rendet. Ez azt eredményezi, hogy a galaxist szántják, nyomon követve a Birodalom ellenségeit.

Ha a Star Wars Battlefront 2-t letölti, akkor izgalmas helyszíni kalandok leszel, és a híres hősök nevében járhat el. Például, ha a cselekvés a földön történik, és körülbelül 40 ember vesz részt a harcban, akkor lehetőség van Kylo Ren vagy Skywalker, Yoda, Ray, Darth Maul és más híres személyiségek szerepére.

Miután elkezdtük játszani a Star Wars Battlefront 2 játékot, látni fogja, hogy a telek három ideiglenes korszakot ölel fel, amelyek megkülönböztetik ezt a játékot az előzőtől. Általában minden korszak hősei csak a hozzájuk rendelt határokon belül hatnak, de vannak kivételek. Bizonyos esetekben a különböző időszakokból származó karakterek találkozhatnak a döntő fellépéshez. Azok a helyek, ahol a harcok kibontakoznak, a játékosok számára is ismerősek lehetnek. Ezek a Hote, Yavin, Teed, Starkiller bázis, Mos-Eisley és más legendás helyek.

A korábbi játékhoz képest szignifikánsan jobb volt a harcosok szivattyúzásának rendszere és az osztályokba való osztódás.

  • Nyilak hatékonyak közepes távolságokon. Segíti a nehezebb harcosokat az ellenség táborában.
  • A nehéz harcosok védelmet tartanak magukkal.
  • tisztviselő növeli csoportjuk harci tulajdonságait.
  • A védelmi szakértők szakemberei, akik zseniális csapdákat szerveznek az ellenségek számára.

Pumping nem tárol semmilyen meglepetés, és a tapasztalt játékosok gyorsan kitalálják, mi az. Valójában a fejlettebb fegyverek és felszerelések fejlesztéséhez és vásárlásához különféle feladatokat kell végrehajtania, csatákban, stb. d.

technika a Star Wars Battlefront 2-ben mind a föld, mind a levegő számára biztosít. A csillagok meghódítása érdekében kis transzfereket és űrhajókat fog működni, mint például a T-65 Crusader és a Millennium Falcon. A rugalmas beállításrendszer lehetővé teszi, hogy nemcsak egyedi harcosokat, hanem harcosokat is létrehozhasson. Minél tapasztaltabb a karaktered, annál alaposabban szivattyúzott, és minél jobb a hajója, annál nagyobb a győzelem esélye.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more