Könyvjelzők

Star Wars Jedi: Túlélő

Alternatív nevek:

Star Wars Jedi: Survivor harmadik személyű akciójáték. Játszhatsz PC-n. A grafika kiváló, a karakterek professzionális hangvételűek, a zene a Star Wars többi darabjának stílusában van megválogatva.

A játékot a Lucasfilm stúdióval együttműködésben fejlesztették ki, ami azt jelenti, hogy a sokak által kedvelt film és játékciklus minden szabályát betartják.

A cselekmény érdekes, és bár ez egy külön történet, de már ismeri a főszereplőt, ha játszotta a Star Wars Jedi: Bukott rend Ez az egyik utolsó Jedi Knights Kel Crist.

Nehéz lesz túlélni és sikeresen teljesíteni a Kela küldetését. A játék cselekménye egy sötét korszakban játszódik, amikor a galaxist szinte teljesen a Sithek sötét rendje uralta.

A főszereplőnek sok dolga van:

  • Fedezzen fel új bolygókat hasznos tárgyak után kutatva
  • Küzdelem az ellenségekkel és a főnökeikkel
  • Fegyverek és felszerelések frissítése
  • Tanulj harci készségeket, és fejleszd a Force
  • elsajátítását
  • Vegye igénybe új barátok és ismerősök támogatását

Ez egy kis teendőlista. A Star Wars Jedi: Survivor játék során minden feladattal megismerkedhetsz.

Kelnek a galaxis legszélén kell fellépnie, ahol kénytelen volt elbújni a mindenütt jelenlévő Birodalom üldözése elől.

Ezen a helyeken új, feltáratlan bolygók várnak rá, amelyeken ellenségekkel és barátokkal is találkozik.

A főszereplőnek nehéz küldetése lesz. Biztosítania kell, hogy az őt kísérő kis csapatot ne sértsék meg a birodalmiak tettei. Emellett Cal nem feledkezhet meg saját biztonságáról sem. Az Ön feladata, hogy túlélje és megmentse a tudást, valamint a Jedi Lovagok Rendjének alapjait. Egy napon az Erővel rendelkező ősi hősök rendje újjászületik, és harcolni fog a Gonosz Birodalom ellen.

Egy bátor hős sok ellenséggel találkozik útja során.

Ez lesz:

  1. Harci droidok
  2. Császári klónkatonák
  3. Helyi bűnözők

És még a Sith rend sötét lovagjai is.

Ahhoz, hogy megbirkózzunk számos ellenséggel, minden rendelkezésre álló képességet és erőt be kell használnod. Minél tovább játszol és minél több sikert érsz el, annál erősebb ellenfelekkel fogsz találkozni az úton.

Kel Cristnek erősödnie kell ahhoz, hogy minden csatát megnyerhessen. A csaták során szerzett tapasztalatok lehetővé teszik a karakter fejlődését, és választási lehetőséget adnak, hogy milyen képességeket fejleszthetsz.

Nehéz körülmények között a hős nehéz döntés elé néz, legyen óvatos, és ne hagyja, hogy az erő sötét oldalára lépjen. A galaxis utolsó hőseinek egyikét nem szabad megengedni, hogy rosszindulatba és gyűlöletbe süllyedjen.

Egy kis baráti csapat támogatja Kelt a nehéz időkben, és segít elkerülni a sötét oldal kísértését.

A

Star Wars Jedi: Survivor ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztők hivatalos webhelyén. Az ünnepi akciók alatt jelentős kedvezménnyel vásárolhatod meg a játékot.

Valószínűleg már ismered a Star Wars univerzumot, és tudod, hogy nem fogsz tudni ellenállni ennek a játéknak, kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more