Könyvjelzők

Star Wars: A régi köztársaság

Alternatív nevek:

Star Wars: The Old Republic MMORPG játék, amely elragadtatja a Star Wars univerzum rajongóit. A grafika minősége jó, de a hardver teljesítményétől függ. A zene jól megválasztott, és illeszkedik a játék általános stílusához. A játékban karakteres készségeket fejleszthetsz, felfedezheted a világot és teljesíthetsz küldetéseket.

Kronológiailag a játék több száz évvel az első Star Wars-filmekben bemutatott események előtt játszódik.

A Darth Malgus vezette sith hadsereg megtámadja Coruscantot, kifosztva a bolygó nagy részét és a Jedi templomot. A Szenátus ezen események után kénytelen volt aláírni a Coruscanti Egyezményt, ami a Köztársaság felbomlásához vezetett.

A tanács a Jediket hibáztatta a történtekért, és hátat fordítottak a rendnek, de a nemes Jedik ennek ellenére hűek maradtak a Köztársaság eszméihez. Ezt a hidegháború időszaka követte a Birodalom és a Köztársaság között.

Tizenkét évvel ezek után az események után két fiatal padawan érkezik kiképzésre a Titus bolygóra, ahol a Jedi rend megtelepedett. Eközben egy csempész és egy köztársasági katona bajba kerül Ortmandellben. Két Sith akolitus érkezik a Caribanre, míg egy birodalmi ügynök és egy birodalmi katona próbálja elcsábítani a huttokat.

Itt ki kell választanod egy karaktert és egy történetszálat, amely meghatározza, mi történik ezután.

Kiválaszthatja az erő világos vagy sötét oldalát, függetlenül attól, hogy melyik karaktert választja.

Ezenkívül a Star Wars: The Old Republic lejátszása előtt el kell látogatnia a karakterszerkesztőbe, hogy kiválaszthassa a karakter fajtáját és megjelenését.

A versenyek választéka meglehetősen nagy, de előfizetés nélkül csak három lehetőség áll rendelkezésre:

  • Ember
  • Zobrak
  • Kyborg gyilkos

A játék cselekménye jó, és attól függ, hogy melyik karaktert választod. Még ha végig is megy a történetszálon a végéig, újra elkezdhet játszani egy másik hőssel. Mivel lehetőségünk van egy teljesen más utat és egy másik történetkampányt végigmenni, nyolc van belőlük a játékban, és mindegyik nagyon érdekes.

A küldetések egyedül vagy más játékosokkal együtt teljesíthetők.

Sok

bolygó van a játékban. A játék előrehaladtával útitársakat vehetsz fel. Mindegyiknek megvan a maga története és karaktere.

A harcrendszer nem túl bonyolult, akkor is könnyű lesz rájönni, hogy mi az, ha még nem játszottál hasonló játékokkal.

A tartalom egy része csak előfizetéssel érhető el, de többnyire dekorációk, amelyek nem befolyásolják a játékmenetet. Van egy játékon belüli bolt a vásárlásokhoz.

A játékban sok hálózati mód van. Együttműködő bolygórajongások, játékosok közötti csaták és még űrhajóversenyek is.

A vezérlőfelület kényelmes. De még ha nem is tetszik az alapértelmezett, tetszés szerint módosíthatja.

Lehetőséget kap nyolc izgalmas történetben való részvételre anélkül, hogy bármit is fizetne, mert a játék ingyenes. Az előfizetés egy kicsit több funkciót és tartalmat nyit meg, de nem kötelező.

Star Wars: The Old Republic ingyenesen letölthető PC-re, az ezen az oldalon található linkre kattintva megteheti.

Telepítsd a játékot, és már most merülj el a híres Star Wars univerzumban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more