Könyvjelzők

stardew-völgy

Alternatív nevek:

Stardew Valley farm néhány RPG elemmel. A játék grafikája klasszikus stílusban pixeles. A játéknak nagyszerű zenéje van. Talán valaki még a zenei könyvtárát is szeretné feltölteni néhány kompozícióval. A fejlesztők előre látták ezt a lehetőséget.

Először a karakterszerkesztőhöz jutsz. Ott kiválaszthatja a nemet és a megjelenést, ami után kitalál egy nevet, és minden készen áll a játék elindításához.

Minden ott kezdődik, hogy a nagyapa hagy egy levelet egy lezárt borítékban, és megkéri, hogy nyissa ki, ha nagyon rosszul érzi magát.

A főszereplő irodai alkalmazottként dolgozik az általa utált cégben, Joja Callben, és egy nap szomorúvá válik egy ilyen unalmas, örömtelen élete miatt. Ebben a pillanatban eszébe jut a levél. Miután kinyomtatta, megtudja, hogy nagyapja hagyott neki egy telket Stardew Valley tartományi városa közelében.

Miután kimész a helyre, és ott megtalálod a nagyapa elhagyott farmját. Minden épület rossz állapotban van, javításra szorul. A javításukkal kell kezdeni.

Akkor, ha jobban megismered a helyieket, rájössz, hogy a Joja Corporation nagyon káros a helyi vállalkozókra, mivel túlságosan csökkenti a háztartási gépek árát az üzletükben. De amint később meg fogja érteni, minden nem olyan egyszerű, és a vállalatnak sok ravasz terve van.

Látogassa meg a város lepusztult városházát, és találjon ott furcsa és kissé vicces lényeket. Azt mondják, segíteni akarnak abban, hogy a város újra virágzó hellyé váljon. Magokat kapunk tőlük, és elmegyünk a farmunkra.

A Stardew Valley játéka izgalmas és szórakoztató lesz.

Sokféle tevékenység várja Önt:

  • Horgászat
  • Fedezze fel a környéket
  • Küzdelem a szörnyekkel
  • Segítsen a helyi múzeumnak a gyűjtemény bővítésében
  • Élelmiszer előállítása
  • Kereskedelem
  • Bányászat
  • Különböző elemek létrehozása
  • Épületek javítása

Ez csak egy rövid lista, sőt, még több is van a játékban, sokféle szórakozás.

A gazdaság fejlesztése mellett segítenie kell a város és a városháza helyreállításában. A városháza javításához szükség van bizonyos elemekre. A játékban évszakok váltakoznak, és különböző időszakokban csak megfelelő növényeket termeszthet. Ha a városháza javításához és bővítéséhez szükséges tárgyat az év aktuális szakában nem lehet előállítani, akkor várnia kell, esetenként meglehetősen sokáig. De ez még nem minden, az évszakok váltakozásával még a kifogott halak is teljesen másak.

Minden nem korlátozódik a banális kertészkedésre és termelésre. Fel kell fedeznie a farm környékét. Szörnyek hordái, a városháza vicces lényeinek ellenségei megpróbálják megakadályozni, hogy ezt megtegye. Néha egész csatákról lehet szó, amelyekben ellenségek hordái között kell átjutnod, minden irányban lecsapva.

A

Stardew Valley ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam piactéren vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most, és segíts egy tartományi városnak legyőzni egy vállalatot, amely megpróbálja eltüntetni ezt a csodálatos helyet a föld színéről.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more