Könyvjelzők

STARQUAKE

Alternatív nevek: STARKVEYK

Online játék StarQuake - masszívan multiplayer RPG helyet témákról. Szeretnék felfedezni a világegyetem és lakjék világokat létrehozni egy kolónia, hogy részt vegyenek a védekező harcok, és ezáltal fejleszteni a karaktered? Üdvözöljük a StarQuake online. Ajánlás a játék elindításához a regisztráció.

Vegyél részt a játékban StarQuake nincs semmi szokatlan. Meg kell, hogy dolgozzon ki a karakter nevét, adjon meg egy érvényes e-mail címét, jelszavát és az ellenőrző kódot. Akkor olvasd el és fogadja el a felhasználói megállapodást és a törvények a világegyetem StarQuake. Most kattintson a "meghódítani tér", és ez a regisztrációs StarQuake befejeződött.

Következő a megadott e-mail fiókot akkor kell küldeni az adatokat, és biztos lehet benne, hogy az on-line regisztrációt StarQuake sikeres. Továbbá részt vesz a létrehozását a karaktert. StarQuake online játék nincs osztás faj és civilizáció - akkor született a bolygón Omega, válassza ki a saját avatar, és kap egy kis ízelítőt a már megszerzett az űrhajó, például, milyen modulok vannak telepítve, vagy milyen típusú lakás egység. Ami a fegyvereket, a nyereség a plázában. A tartomány: lézer, plazma, rakéta, az enyém, és a gravitációs energia fegyvereket. Itt, az Omega állomáson, akkor kap a többi, és kísérő lőszert.

A fegyverek és erősíteni űrhajó játszani a játékot online StarQuake szükség lesz más modulok

- Planetary - kutatás, alapanyag termelés, gyárak, üzemek, stb stb Velük, telepítheti tevékenységüket elrendezése és a kolónia infrastruktúra-fejlesztés;

- Biomodule - speciális prémiumok, az alapvető jellemzői a karakter.

StarQuake online játék, amelyben pontozási rendszer egyszerű és világos, hogy bárki után - egy sikeres pálya, oda tapasztalati pontot. Velük lehet vásárolni modulokat, vagy pénzt keresni (eladták a többi játékos.) Emellett van egy rendszer soraiban, kiterjesztve a játékosok 4. szint felett. Az első egy új rangot vele, és kapsz kézzelfogható jutalmak - összesen hat címet, és minden feladat hozza a következő 5, 10, 20 és 25 pont az Ön igényei szerint. Ahhoz, hogy a következő rangot, akkor kell, hogy vegyen részt az úgynevezett harc-cél - egy másik játékos ellen, és kívül állomáson.

Lejátszás StarQuake - ez egy nagyszerű lehetőség, hogy tudja, az univerzum. Majd böngészhet a galaxis, naprendszer bolygók meglátogatni, melyek tartoznak a különböző klánok, hogy azokat a forrásokat, hogy vegyenek részt az építőiparban és a gyarmatokon. Mielőtt játszani a játékot online StarQuake olvasni "Atlas". Röviden, azt találjuk, hogy van egy összesen 11 bolygók és ötféle - a vízi és szárazföldi, fagyasztva, a gáz és halott. A leggyakoribb cél a fejlődés, természetesen, a Föld bolygó. Gazdagság és ásványi erőforrások, valamint a kedvező természeti körülmények között (oxigén jelenlétében a légkörben), hogy ez egy ideális hely létrehozására a gyarmati rendszer.

Tekintettel a fentiekre, valaki a benyomásom, hogy StarQuake jobban játszani, csak edzett roleplayers, de sietett megnyugtatni -, hogy játsszon a teljes tér "voynushki" itt is lehetséges. A honfoglalás területek védelme érdekében a telepek vagy kolóniák az ő klán - ez az, ahol teljesen kifejezni a készségek és a bennük rejlő lehetőségek, mint a katonai vezető.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more