Könyvjelzők

Star Stable

Alternatív nevek: Star Stable
Az

Star Stable játék egy csodálatos online világ, amely vonzza a lovak és minden, ami hozzájuk köthető igazi ínyenceket. Hiszen ősidők óta az emberek társai. A játék a világ bármely pontjáról érkező játékosoknak készült, akiknek a lovaglás a kedvenc időtöltése, vagy azoknak, akik szeretik látni a lovak kecsességét.

B Star Stable Élvezheti a lehetőséget, hogy felfedezze ezt a fantáziavilágot kedvenc lován lovagolva. Lehetőséged lesz rá vigyázni, különféle küldetéseket megoldani, versenyeken részt venni. És tanulmányozza az epikus világot is.

A Star Stable online elsődleges célja, hogy részt vegyen egy sor lineáris feladatban, amely segít jobban letelepedni és felfedezni ezt a világot. Egy rövid kiránduláson is részt vesznek azoknak a mohó üzletembereknek a történetébe, akik úgy döntöttek, hogy megszabadulnak a bódéktól. Meg kell állítanod ezeknek az üzleti iparmágnásoknak a baljós terveit, növelned kell a tapasztalataidat, fejlesztened kell és felfedezned kell a következő epizódokat a játék során. A küldetések pedig minden bizonnyal lenyűgözik Önt, nagyon elbűvölőek és egyszerűek, ami nagy örömet okoz annak a játékosnak, aki úgy dönt, hogy pihenni szeretne egy családjával töltött nap után.

korosztálytól függetlenül játszhat majd a Star Stable játékban. Érdemes megjegyezni, hogy a névválasztás csak az előzetesen bemutatottak közül lehetséges. A fejlesztők ezt azzal magyarázzák, hogy nagyon fiatal, az olvasásban és a helyesírásban nem jártas felhasználók érdeklődnek a játék iránt. A főszereplő kiválasztása után döntenie kell a tartóról.

A

Star Stable online korunk nem tipikus játéka, a főszereplőt (érdemes megjegyezni, hogy kislány) igen lenyűgöző modellgyűjteményből kell kiválasztani. A lovak külső vonzereje nagyon magas szinten van. A Star Stable online jó tulajdonsága, hogy nincs szükség nagy teljesítményű számítógépre. Minden kezelés nagyon elérhető szinten van minden felhasználó számára. A lovat az egérrel, amely gyorsít vagy lassít, és a billentyűzet gombjaival irányítják.

Ahhoz, hogy játszani tudjon a Star Stable játékkal, fel kell keresnie a játék hivatalos weboldalát, és egy gyors és egyszerű regisztrációs folyamaton kell keresztülmennie, amely után azonnal elkezdheti a játékot. A játékba való regisztrációhoz a következő mezőket kell kitölteni:

  1. Adja meg e-mail címét;
  2. Erősítse meg a megadott e-mailt;
  3. Adja meg a jelszót;
  4. Adja meg teljes születési dátumát;
  5. Erősítse meg, hogy elfogadja a felhasználói szerződést;
  6. Kattintson a fiók létrehozása gombra;
  7. Aktiválja ezt a fiókot az e-mail címével.

Összefoglalva azt mondhatjuk, hogy a Star Horseshoe játék kellemes pillanatokat fog okozni. Pozitív energiával tölt fel, egy kicsit lazíthat és szórakozhat. Érezze igazán, milyen lovasnak lenni, és különféle akciókat is végrehajtani.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more