Könyvjelzők

Csillagok Supremacy

Alternatív nevek: Csillagok Supremacy

Fejlesztők Aeria játékok mindig is híresek kiváló ízt és ragyogó ötleteket. Új játék Star Supremacy - jelen és méltóságteljes megerősítést. Ez a tér stratégia. A hagyomány szerint, a többé-kevésbé súlyos gyermek rejtőzik grafika és addiktív játék. Ez a projekt már regisztrálva van néhány millió ember a világ minden tájáról, és tekintettel arra, hogy a regisztrált felhasználók száma egyre nő, amit ebben a játékban, igen, van addiktív!

Star Supremacy interneten lehetővé teszi, hogy érzem magam, mint egy igazi Space Ranger. Most meg kell szokni, hogy repül az űrhajók és lebonyolításában csata a külföldiek. A játék több emberi fajok, amelyek mindegyikének megvan a maga különleges képességekkel. Az Ön feladata -, hogy a békét az űrben, amelyek segítségével kiadott fegyverek és a legmodernebb technológiával űrhajók. Minden harc teljesen a kezében -, akkor úgy gondolja, minden kívül és belül, kiválasztja a legmegfelelőbb és leghatékonyabb stratégia. Hidd el, a több ellenséget, akik szeretnék, hogy ellenőrizze, hogy az erő, napról napra nő, hanem azért, mert nem kell lemondania. És hála a megvalósított tantermi és hozzáértő sikerül tartani harcok és csaták lesznek még egyszerűbb, mint amilyennek látszik első pillantásra.

Ha ezt az online játékot, akkor, természetesen, a Star Supremacy regisztrációs egyszerűen kell kezdeni a játék. Bár ez a böngészős játék után regisztrál, akkor kell, hogy töltse le és telepítse a Unity Web Player, amely letölthető közvetlenül a helyszínen Aeriya, és a telepítés után, könnyedén játszani közvetlenül a kedvenc böngésző. Bár itt-ott (még? ) Orosz nyelvű kezelési, érti a játék nem nehéz senkit, valamint a regisztrációs űrlapot. Minden világossá válik egy intuitív szinten is, szótárak és fordítók vészhelyzet esetén nem törölték, természetesen!

Először regisztráció, meg kell, hogy kattintson a gombra "Lejátszás szabad», amelynek székhelye alján a játék oldalán.

Ezután megjelenik egy űrlap, amit ki kell töltenie, és elkezd játszani a Star Supremacy. Figyelmesen olvassa el a tippeket és trükköket a rendszer és viszont töltse ki a mezőket (meg kell adnod egy felhasználónevet, jelszót, e-mail).

Minden játékos írt alá, ha szükséges, ahelyett, hogy az űrlap kitöltésekor kiválaszthatja hitelesítés fiókja a hálózaton Facebook, ami nagyban felgyorsítja a folyamatot. És ha már játszott korábban egyik a játék Aeria, akkor a regisztrációs folyamatot mindenkinek csökken a semmit, akkor csak menj a korábban rögzített adatok.

A galaxis már vár rád. Játssz a játék Star Supremacy érdekes, mert folyamatosan új feladatokat és küldetéseket. Készüljön fel a folyamatos fejlesztésére és javítására. Get felett kereskedelmi útvonalak, és akkor átveheti az irányítást felette a csillagok! És ne felejtsük el, hogy a játék ingyenes Csillagok Supremacy bárki! 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more