Könyvjelzők

Star Trek idegen földön

Alternatív nevek: Star Trek idegen földön

játék Star Trek idegen földön új valóságot.

iPlayer Star Trek idegen Föld ígérkezik minden ember számára nyitva áll az első negyedévben a 2016. A fejlesztők a mai napon bejelentette, hogy várnak az első regisztrált felhasználók most, ígéretes őket kezdőcsomagokat hogy megadja előnyt a jövőben. Miután a játék szabad hozzáférést biztosít a posta feltüntetett regisztrációs űrlap fog jönni az a projekt indulásakor észre.

alapul Star Trek megjelent egy hatalmas média termékek, egy generáció nőtt egy fantasztikus története Star Trek. Ez az univerzum a legfejlettebb az összes létező kitalált világok.

játék Star Trek idegen Föld tér tele lesz izgalmas kalandok, harcok a nyitott kiterjedésű a galaxis, és a nagy számú repülőgép leghihetetlenebb módosításokat. Kibocsátásáról és screenshotok, amit fokozatosan átterjedt a látható rács, amely menetrend lesz nagyon jó minőségű, rajta látható nem csak űrhajók és a nagy bolygók szétszórva az univerzumban, hanem a kisebb aszteroidák és egyéb űrszemét, amely tetemes károkat okozhatnak a légi egység.

Köztudott, hogy a játék multiplayer, böngésző alapú, a kliens kell letölteni a programot nem lesz. Kezdeni játszani a legendás Star Trek Alien Land regisztráció szükséges, és ezen a végén különleges követelmények. Egy hónapon belül a játék kezdetén elérhető lesz a weboldalak, majd megjelenik a társadalmi hálózatok.

 

 

Az első hírek a játék Star Trek idegen földön.

Az első adat a szerzők minden műveletet a játék kerül sor a folyadék tér, ahol a játékos lesz a megtiszteltetés, hogy vizsgálja meg. A műfaj a játék is tulajdonítható, hogy a stratégiák széles köre számára, azaz a játékos nem igényel különleges szakértelmet, csak lehet, hogy egy jó ideje a barátaival, de a fejlődés során és frissítéseket, szolgáltatásokat és funkciókat lesz sokkal .

V Star Trek Alien Land játék lehet az egyik a két frakció, a harmadik lesz ellen, és csatlakozzanak az nem fog működni:

  • Obedinennaya szövetsége bolygó - amellett, hogy ő Vulcan  vhodyat földi lények, ez a filozófia az ötvözi a demokrácia és a tudomány,
  • Kolgonskaya Empire - megoldja a problémát a hatalom nagyon harcias,
  • Vid 8472 - zsarnokok mindkét faj, vágynak a pusztítás és az újjáépítés már telepítette a világon, rendkívül agresszív.

elfoglalt és feladatot a játék lesz elég, a játékosok meg kell újjáépíteni a semmiből tér bázis létrehozásával benne mindent - ellenőrzés, életfenntartó, hogy szükség van a termelés az élet és a termelési erőforrások, jelentősen korlátozva a nyílt űrben. Azt már tudjuk, hogy az egyik legfontosabb erőforrás lesz más fém kristályok. A játék akkor kezd a tartályokban, de nem nyitottak nélkül egy speciális kulcs. Meg kell határozni azokat a kutatás-fejlesztés és gyártás, építeni a saját flotta és növelni a méretét és a teljesítmény javítása az egész játék.

A játékot Star Trek idegen Föld nem csak részt a rutin gazdasági összetevője, a játékosok várják a forró csillagközi csaták, mint ellenség által ellenőrzött mesterséges intelligencia, és a valódi játékosok előtt található monitorok saját számítógépeiken. Játékos interakció magában foglalja nemcsak a háború részeként frakció építhet szövetségeket, együtt, lehet megnyerni a legerősebb és félelmetes ellenfél.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more