Könyvjelzők

Star Wars: Knights of the Old Republic

Alternatív nevek: Star Wars: Knights of the Old Republic

Processzor: Pentium III / Athlon 1 GHz

RAM: 128 MB

Videó: 32 MB

Lemezterület 3. 7 GB

Star Wars: Knights of the Old Republic - számítógépes szerepjáték játék, hogy zajlik az univerzumban saga "Star Wars". A játékban ki egy nagy lehetőséget, hogy menjen át a jól ismert bolygók össze saját fénykardját, és megoldani sok rejtvényeket, hogy feltárja a cselekmény, és nem az, hogy lesz egy igazi Jedi lovag.

Plot

A játék Knights of the Old Republic, rövidítve Kotor beállítva 4.000.000 évvel a leírt események a filmekben. Az elején a játék, akkor találja magát egy hajó neve "Spire Endara" alatt a vízlépcső támadások Sith flotta mellett a bolygó Taris. A karaktered - az egyik pilóta a hajó, amely együtt a túlélő csapat tagjai le a bolygó felszínén egy mentő egység. Az első feladat egy fiatal pilóta a Star Wars Kotor lesz, hogy megtalálja a parancsnokuk, a kapitány a hajó a Jedi Bastila Shan. Fog vadászni Bastila és a Sith erők, mert az egyedülálló képessége, hogy harcoljanak a meditáció, ami gyakran segített megfékezni a támadás a csapatok a lázadók. Az egész évben a törekvés a Bastille, attól a pillanattól kezdve, amikor megpróbálta megragadni a Sötét Lord of the Sith Darth Revan, de egy váratlan fordulat és az árulás, a Sith tanítvány, Darth Malak felboríthatja a terveket egy Jedi, a Sith Lord, és az újonnan megjelent ragadta magához a hatalmat, és elkezdte a törekvés egy lovag . Az ugyanaz a történet a Star Wars: Knights of the Old Republic kezdődik a mentő a Jedi az ellenséges csapatokat, és megteszi az első leckéket az új tanár.

Karakter osztályok

Amikor létrehozza a karakter a Knights of the Old Republic, akkor válasszon egyet a három terület fejlesztési egyedülálló funkciókkal, harci és békés lehetőségeket. Kezdetben, tudod, hogy a választás között egy katona, egy harcos, sok a vitalitás, a gazember, a gyenge karakter, elsősorban a titkos mozgás és sztrájk a ravasz, vagy cserkész, köztes osztály az előző kettő. A fejlesztés a telek Star Wars Kotor, attól függően, hogy az utat választja, a karakter lesz a Jedi vagy egy Sith, és itt ismét előtted a választás a három fejlesztési területeket - a harcos, a konzul vagy a gyám. Warrior - Kapcsolat harcos, szakterülete a kezelés egy fénykard nőtt a fizikai erő, de nem olyan erős az Erőben. Consul - analóg a bűvész a játékban, a fő hangsúly a szaktudás, hogy harci technikák segítségével az Erő. Sentinel - univerzális katona, egyformán jól, hadonászó fénykard és az Erő.

Teljesítmény

Analóg szokásos varázslatok a Kotor teljesítmény, különleges képességek rendelkezésre egy bizonyos ponton a játék, mint a sötét és világos harcosok. Minden képesség lesz az egyik a három terület - világos, sötét vagy semleges. A játékosnak nincs korlátozás, és ő lehet tanulni a készségek, ha csak úgy volt elég tapasztalati pontokat, melyeket szerezni egy új szintre. Ön is használja a készségek, de képviselői a fény felé lesz kiadások sokkal több pontot a használata a sötét erő készségek, és fordítva, Sith Jedi képességek kap többet, mint a sötétben.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more