Könyvjelzők

Star Wars: Battlefront II

Alternatív nevek: Star Wars: Battlefront II

Star Wars: Battlefront II - taktikai shooter vagy egy harmadik fél elemekkel gazdasági stratégia. Nagyrészt a folytatása az első játék. Mindazonáltal a projekt nagymértékben javult, és néha azok, akik megpróbálták az első része a játék, felismerik, hogy a Star Wars: Battlefront 2 játék még izgalmasabb. Mint korábban, a felhasználók, hogy menjen vissza a fantasztikus világot. A játék telek alapján fejleszteni II-VI hírhedt epizód a film "Star Wars". A projekt fejlesztője - a cég Pandemic Studios, és a kiadó - LucasArts. 2005-ben készült, és azóta a játék Star Wars: Battlefront 2 a kedvence a nagy számú felhasználó. Az a tény, hogy a lövő szert nagy népszerűségre nem meglepő. Miután a játék egy csomó funkciók, amelyek vonzzák a figyelmet a rajongók a virtuális harcosok. Fogunk létrehozni néhány példát. Star Wars: Battlefront 2 db tele van csodálatos speciális effektusok, remek grafikával és kiváló hangzással, teljesen testreszabható vezérlés, feltéve tér csaták, valamint a játék van egy csomó jó elemek, mint például a sprint, a változás osztályú vadászgép, az átmenet az egyik szerverről a másikra, és más kellemes dolog. Szintén változások történtek, mint például a single-player játék options "kampány" és a "Capture the Galaxy". Innovációk történt kapcsolatos osztályok harcosok. Általánosságban elmondható, hogy az élet érdemes letölteni Star Wars: Battlefront 2, és belevetette magát a lenyűgöző, tele fényes eseményeket játék.

Szóval, jó lenne, hogy kedvet kapjanak ennek a csábító játék. Indítsa esemény időszak, amelyről ismert, mint a Rise of the Empire. A narratív tartanak itt nevében a harcosok 501-es Légió Republic. Kidolgozott intézkedések a különböző helyszíneken. Ön képes lesz arra, hogy látogassa meg a bolygók és holdak. Számos példa földi helyszínek: Death Star, Dagobah, Tatooine: Mos Eisley űrkikötőben Tatooine: Jabba palotája, Endor, forró, és a tér - tér Hoth tér Maygito tér Yavin stb

Két időszakok, amelyek mindegyike harcolnak a két hadsereg, vagyis a Clone Wars Era (republikánus klón hadsereg ellen a droid sereg a Független Rendszerek Konföderációja), és a kor a Galaktikus Polgárháború (Lázadók Szövetsége ellen a Galaktikus Birodalom). A csata a seregek különböző korok lehetetlen. A csatában egy időben be a hadsereg, amely ugyanahhoz a korszak. A csaták, elérhető a föld, föld-levegő és űrtechnika. Egyébként vannak olyan térképek, ahol biztonsági másolatot a hadsereg tankok és más katonai járművek. Ne feledje, hogy minden hadsereg saját típusú berendezések, de ez nem akadályozza meg a fegyverek használatát az ellenség néha.

Számos Star Wars: Battlefront 2 misszió meghódítani még a legigényesebb. A játék alatt végre kell hajtani egy csomó feladatot. Mert csak, hogy aktív, akkor dolgozzon, és folytathatják útjukat. Mint mondják, a gördülő kövön nem moha és. Kínálunk e rendszerek

- Single (a kampány, hogy meghódítsa a galaxist, gyors csata, kihívások)

- Multiplayer amelyben asszisztensek és az ellenfelek valódi emberek.

Meglátod, amint a video Star Wars: Battlefront 2 életre a számítógépen, akkor fejest hanyatt-homlok a forgatagban a fantasztikus esemény és képes lesz arra, hogy megtapasztalják a leginkább felejthetetlen élményt. Tegyük fel, hogy volt olyan szerencséje, hogy elérjék a kívánt magasságban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more